Aiškėja „Wolves“ naujoko T. Thurmano atlyginimas

Aiškėja „Wolves“ naujoko T. Thurmano atlyginimas

FIBA nuotr.

Sudėties komplektacijos darbus tęsianti „Wolves“ komanda sukirto rankomis su 27 m. amerikiečiu puolėju Tre‘Shawnu Thurmanu.



Pasirašyta vieno sezono trukmės sutartis, su galimybe ją pratęsti.

Po šios žinios aiškėja, kokį atlyginimą aukštaūgis gaus „Wolves“ klube.

Skelbiama, jog krepšininkas šį sezoną turėtų uždirbti apie 200 tūkst. eurų.


Praėjusiame sezone 201 cm ūgio krepšininkas buvo vienas ryškesnių FIBA Čempionų lygos žaidėjų. Vilkėdamas Ostendės „Filou“ komandos marškinėlius jis turnyre pelnė po 15,7 taško ir pateko į rezultatyviausių krepšininkų dešimtuką.

Krepšį T. Thurmanas atakavo įspūdingu taiklumu: iš vidutinio nuotolio jis metė 60 procentų, o iš toli – 56 procentų taiklumu. Tai pat jis rinko po 6,3 kamuolio bei atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Stotelė Belgijoje T. Thurmanui buvo pirmoji jo profesionalioje karjeroje iš JAV persikėlus į Europą.

Pradėjęs studijas Omahos universitete, paskutiniais studentavimo metais jis persikėlė į Nevados universitetą ir su „Wolf Pack“ komanda prasimušė į NCAA atkrintamąsias varžybas, vadinamas „Kovo beprotybe“ (March Madness).

Nesulaukęs kvietimo NBA naujokų biržoje, jis vis tik pasirašė kontraktą su Detroito „Pistons“ klubu, bet netrukus buvo perkeltas į jo dukterinę „Grand Rapids Drive“ komandą G lygoje. Vėliau sezoną praleido dukterinės Sakramento „Kings“ ekipos Stoktono „Kings“ gretose, iš kurio išvyko į Senąjį žemyną.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: