Mažeikiuose „Lietkabelis“ iškovojo pirma pergalė pasirengimo cikle

Mažeikiuose „Lietkabelis“ iškovojo pirma pergalė pasirengimo cikle

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipa tęsia pasirengimą sezonui – antradienio vakarą Mažeikiuose Roberto Štelmaherio auklėtiniai rezultatu 79:68 iškovojo pergalę prieš stipriausioje šalies lygoje artėjantį sezoną debiutuosiantį „M Basket-Delamode“ klubą.



Mažeikių Ventos progimnazijos sporto salėje vykusiose rungtynėse panevėžiečiai nuo pat pradžių paėmė kontrolę į savo rankas ir jau po dviejų kėlinių pirmavo dviženkliu skirtumu (30:46). Trečiojo kėlinio rezultatas buvo lygus (17:17) ir nors Mažeikių ekipą laimėjo ketvirtąjį kėlinį (21:16), panevėžiečiai iškovojo pirmąją pergalę pasirengimo cikle.

Dėl techninių kliūčių išsami statistika nepateikiama.

Kontrolinių rungtynių seriją panevėžiečiai žais be Filipinuose Lietuvos rinktinei atstovaujančių Gabrieliaus Maldūno ir Deivido Sirvydžio. Komandai taip padėti negalėjo dėl traumos nerungtyniavęs Dovis Bičkauskis, „7bet-Lietkabeliui“ atstovavo su komanda besitreniruojantis Domantas Vilys.


Rugsėjo 2 d. (šeštadienį) panevėžiečiai keliaus į Pasvalį, kur sužais dar vienerias kontrolines rungtynes su Pasvalio „Pieno Žvaigždėmis“.

Pirmąją progą išvysti Panevėžyje žaidžiantį „7bet-Lietkabelį“ gerbėjai turės rugsėjo 10-11 d. – Kalnapilio arenoje bus surengtas tradicinis Raimundo Sargūno taurės turnyras, kuriame be panevėžiečių taip pat dalyvaus Vilniaus „Rytas“, Pernu „Parnu Sadam“ ir Tartu „Ulikool“ (abi
Estija).

Bilietų prekyba į Raimundo Sargūno vardo turnyrą startuos rugsėjo 1 d., į visas ketverias rungtynes galios „7bet-Lietkabelio“ 2023-24 m. sezono narystės, kurias įsigyti galima iki rugsėjo 11 d.

KKLietkabelis.lt

Video rekomendacijos: