I. Brazdeikis: rinktinėje norėdavau sakyti „Mes už „Žalgirį“! (VIDEO)

I. Brazdeikis: rinktinėje norėdavau sakyti „Mes už „Žalgirį“! (VIDEO)

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai išlaikė du pirmuosius ikisezoninių rungtynių išbandymus. Pastarojoje dvikovoje, vykusioje trečiadienį su Rygos VEF ekipa, žalgiriečius nuo atsarginių žaidėjų suolo palaikė ir po pasaulio taurės turnyro kovų sugrįžę Tomas Dimša ir Ignas Brazdeikis.



I.Brazdeikis rungtynių metu segėjo mikrofoną, kuris padėjo užfiksuoti susitikimo užkulisius, nugulusius į „Žalgiris Insider“ prenumeratorių laidų rubriką „Mic‘d UP“.

Rungtynėse su VEF nežaidęs I.Brazdeikis dar prieš išmetant ginčo kamuolį kartu su T.Dimša juokavo, kad per tradicinį šūkį žaidėjams sudėjus rankas „Mes už „Žalgirį“!“ kartais mintyse suskamba ir Lietuvos vardas.

„Pirmas dvi treniruočių stovyklos savaites su Lietuvos rinktine visada sakydavau „Mes už „Žalgirį“!“. Visada. Dabar jau noriu sakyti „Mes už „Lietuvą“!“, – šypsojosi I.Brazdeikis.


I.Brazdeikis prie komandos šį savaitgalį pirmose oficialiose žalgiriečių rungtynėse Klaipėdoje su „Gargždais“ dar neprisijungs dėl nedidelės kelio traumos. Rungtynėse su VEF ant atsarginių suolo šalia komandos vadovo Mindaugo Kvedaro sėdėjęs žalgirietis tvirtino, kad jau nori žaisti.

„Jau pasiilgau galimybės žaisti, kai matau žaidžiančius vyrukus“, – tikino žaidėjas.

Visus rungtynių užkulisius, įrašytus prie I.Brazdeikio prisegto mikrofono, jau dabar gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: