„Wolves“ tęsi pažadus – Dzūkijos sostinėje sužais dvejas rungtynes

„Wolves“ tęsi pažadus – Dzūkijos sostinėje sužais dvejas rungtynes

Dominyko Sidaro nuotr.

Alytuje pirmąjį savo istorijoje sezoną žaidusi Vilniaus „Wolves“ komanda sugrįš į Dzūkiją sužaisti dvejas „Betsafe-LKL“ čempionato namų rungtynes. Jomis norima išlaikyti užmegztą ryšį su vietos krepšinio mėgėjais, aktyviai palaikiusiais Vilkus visus debiutinius klubui metus, o taip pat padovanoti aukščiausios šalies krepšinio lygos krepšinio renginius.



Pirmąsias rungtynes Alytuje, sporto ir rekreacijos centre, „Wolves“ sužais lapkričio 5 d. su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“. Antrąsias – reguliariam sezonui artėjant prie pabaigos, balandžio 22 d., su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

„Alytus mus puikiai priėmė pirmaisiais mūsų metais. Mes pamename, kaip jie mus palaikė, kaip vaikai ir jaunimas piešė piešiniu, gyveno komanda, džiaugėsi jos pergalėmis ir liūdėjo pralaimėjus. Visada už tai jausimės dėkingi alytiškiams ir jų neužmiršime. Džiaugiamės galėsiantys vėl susitikti su mūsų komandos gerbėjais Alytuje ir jiems padovanoti aukščiausio lygio krepšinį. Labai smagu bus čia vėl sužaisti rungtynes. Nekantriai laukiame susitikimo ir tikimės puikaus palaikymo arenoje“, – sakė „Wolves“ klubo vadovas Andrius Žiauberis.

„Wolves“ komandoje šį sezoną rungtyniaus Alytaus krepšinio gerbėjams praėjusį sezoną matyti lietuviai Adas Juškevičius, Eigirdas Žukauskas, Regimantas Miniotas, Vitalijus Kozys, Arnas Beručka, Kristupas Žemaitis ir legionierius iš Švedijos Jeffery Tayloras. Tarpsezoniu ekipą papildė iš pasaulio čempionato grįžęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Vaidas Kariniauskas, o taip pat – amerikiečiai Rasheedas Sulaimonas ir Tre‘Shawnas Thurmanas, serbas Džordže Gagičius bei nigerietis Christianas Mekowulu.


Bilietus į lapkritį įvyksiančias rungtynes platina bilietai.lt.

BcWolve.com

Video rekomendacijos: