K. Maksvytis atskleidė, kokio naujoko ieško „Žalgiris“ ir pasisakė apie B. Maneko traumą

K. Maksvytis atskleidė, kokio naujoko ieško „Žalgiris“ ir pasisakė apie B. Maneko traumą

Kauno „Žalgiris“ (2-0) ketvirtadienio vakarą Utenoje iškovojo antrąją pergalę naujajame „Betsafe-LKL“ sezone.



Kazio Maksvyčio kariauna išvykoje 79:69 (15:17, 26:19, 25:14, 13:19) patiesė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (1-1) ekipą, kuriai vadovauja buvęs „Žalgirio“ asistentas Oliveris Kostičius.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis atskleidė, kokio naujoko ieško „Žalgiris“ ir pasisakė apie Brady Maneko traumą.

„Kokybe esu patenkintas pusantro kėlinio. Gera antro kėlinio atkarpa, bet pagrinde nuo trečio iki ketvirto kėlinio buvo gera gynyba, geras kontaktas, gerai judėjo kamuolys. Tuo metu mačo pradžioje ir rungtynių gale atsipalaidavome, o to neturėtų būti.


Maneko akis atrodo prastai, reikės pažiūrėti, berods tas pats žaidėjas sutraumavo, kaip ir Šmitą. Įdomu ar tai atsitiktinumas, ar turime naujų nešvarių žaidėjų lygoje.

Kalbant apie naujoką, tai turime pakankamai žaidėjų, kad galėtume startuoti Eurolygoje. Jeigu jau ieškosime žaidėjo, tai tokio, kuris galėtų padėti. Mums atsarginių nereikia. Mums reikia gero lygio žaidėjų. Jei reikės, kažkiek palauksime, jei rasime – iškart pirksime“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: