„Ryto Balsas“ apie sezono pradžią: „R.J. Cole'o potencialas yra tikrai didžiulis“

„Ryto Balsas“ apie sezono pradžią: „R.J. Cole'o potencialas yra tikrai didžiulis“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pergalių seriją pratęsė Vilniaus „Rytas“ (4-0).



Sostinės ekipa savo arenoje nugalėjo „Šiaulius“ (1-3) – 91:78 (14:22, 22:17, 32:21, 23:18).

Po tokios sezono pradžios pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Sužaistos keturios LKL rungtynės ir netikėti pasikeitimai klubo valdžioje tiesiog prašosi aptarimo viešoje erdvėje. Tikimės, kad Ryto bendruomenė pasigedo mūsų ir pasižadame, kiek laikas ir galimybės leis grįžti į eterį dažniau.


Pirmiausia, trumpai aptarkime naujai sukomplektuotos komandos veidą. Atgaiva yra stebėti įžaidėjų grandį, kuri po pernai metų atrodo žymiai labiau subalansuota, su labai aiškiomis rolėmis. RJ Cole potencialas yra tikrai didžiulis ir labai įdomu bus pamatyti kaip seksis jam žaisti prie Martyno Echodo, bet galime tikėtis ne vieno efektingo pikenrolo.

Įdomus naujokas yra Keith Hornsby, kuriam po kol kas nesiseka parodyti savo potencialo - 3/18 tritaškiai iš patikimiausio komandos snaiperio tikrai ne tai, ko tikėjaisi prieš sezoną, tačiau akivaizdu, kad metimų selekcija buvo gera, tad Keithas dar turi laiko įrodyti dėl ko atkeliavo į Vilnių. Visi suprantame, kad Marcuso Fosterio batų užpildyti, ko gero, nepavyktų niekam, bet niekas to ir nesitiki.

Kas kiek neramina per pirmuosius keturis LKL mačus - beabejo, kad gynyba. Vidutiniškai po beveik 84 taškus prieš klubus, kurių greičiausiai bent 3 nepateks į LKL atkrintamąsias. Tiesa, galima pastebėti gerą tendenciją, kad praleidžiamų taškų kiekis vis mažėjo su kiekvienomis rungtynėmis (90, 85, 82 ir 78).

Tiesiog puikią mintį po rungtynių spaudos konferencijoje pasakė Giedrius Žibėnas, kuri perfrazuojant skambėtų taip, kad būtent prieš sąlyginai silpnesnes komandas svarbiausia yra išsiugdyti teisingus įpročius, kurie leistų būti užtikrintesniems ir labiau kontroliuoti rungtynes patiems, o ne būti priklausomiems nuo to ar varžovams ta diena yra gera.

Apie pokyčius valdžioje nelabai yra ką ir pasakyti. Jei žmogus gavęs kiek geresnį finansiškai pasiūlymą, sezono pačioje pradžioje perbėga pas "ambicingą projektą", tai trumpai ir aiškiai - galima parodyti vidurinį pirštą“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: