„B Tribūna“ apie D. Zavacką: „Tokių išdavysčių niekada nenormalizuosime“

„B Tribūna“ apie D. Zavacką: „Tokių išdavysčių niekada nenormalizuosime“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pergalių seriją pratęsė Vilniaus „Rytas“ (4-0).



Sostinės ekipa savo arenoje nugalėjo „Šiaulius“ (1-3) – 91:78 (14:22, 22:17, 32:21, 23:18).

Šiame mače ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ iškėlė plakatą, kuris buvo skirtas komandą palikusiam Donatui Zavackui.

„Donatai tik rodome, kad būsime pirmi“, - ant plakato parašė sirgaliai.


Pirmadienį „B Tribūna“ socialiniame tinkle pasidalino savo mintimis.

„Rungtynės sukėlusios didelį susidomėjimą, turbūt labiau dėl to kas pastaruoju metu vyko už aikštės ribų. Įvyko pirmas perėjimas į kaimynystėje atsikrausčiusį utopinį projektą, kuriam panašu, kad sekasi prastai. Dešimčių super mega vadovų komanda suprato, kad trūksta dar vieno.  Ir kur jo ieškoti, jei ne organizacijoje, kurioje viskas veikia. Akivaizdu, kad tai noras destabilizuoti Rytą, o ne sustiprinti savo klubą.

Nors kai kurie žmonės krepšinio klubą traktuoja tik kaip paprastą darbovietę, mums tai reiškia žymiai daugiau. Todėl tokių išdavysčių niekada nenormalizuosime, kad ir kaip to norėtų tokius veiksmus atliekantys žmonės. Todėl ir paskiriame banerį perbėgeliui prisimenant jo atsakymą į klausimą apie parodytą gestą kauniečiams. Parodžiau, kad būsime pirmi. Tuomet taip ištarė D. Zavackas. Taip dabar tariame ir mes. Ir tarsime kiekvienam pasirinkusiam tokį kelią.

O grįžtant prie rungtynių, tribūnoje susirenka 100 rytfanių. Pirmame kėlinyje buvęs užsivedimas pamažu slopo, bet vis tiek išsilaikė gana neblogame lygyje, o komanda iškovoja užtikrintą komandinę pergalę.

Kitas tikslas - šeštadienį užpildyti areną taip, kaip ir susitikime su Šiauliais, juk atvažiuoja senas geras Artūras Jomantas. Kaip visada kreipkitės dėl praėjimų į mūsų sektorių asmenine žinute. Pirmyn, vilniečiai!“, - rašė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: