M. Kiltinavičius: „Nesėkmės atsakomybė krenta ant trenerių“

M. Kiltinavičius: „Nesėkmės atsakomybė krenta ant trenerių“

Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) pirmąją pergalę įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (1-0), kuris svečiuose 87:86 (19:18, 26:15, 14:19, 17:24, 11:10) po pratęsimo palaužė Mažeikių „M Basket-Delamode“ (0-1) pasipriešinimą.



Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Labai blogai pradėjome. Mintimis apie praeitas praloštas rungtynes, paveikti pralaimėjimų. Pavyko nusiraminti, grįžti ir pabaigoje, manau, du epizodai, nulėmė pralaimėjimą. Pirmas – ketvirto kėlinio pabaigoje, kai pirmaudami 2 taškais nesugebėjome subauduoti ir leidome mesti iš po krepšio. Antras – ketvirto kėlinio pabaigoje, esant lygiam rezultatui, kai įleidome gynybinį puolimą. Turėjome situaciją, kai galėjome grąžinti Collinsą į aikštę, bet to nepadarėme. Taip prieš keitimosi gynybą būtume sukūrę geresnę situaciją. Ši dalis stipriai krenta ant trenerių“, – pripažino Marius Kiltinavičius.

„Sunkios rungtynės, tokių ir tikėjausi, gal visi įsivaizduoja, kad Mažeikiai yra iš NKL atėjusi komanda, bet ką jie susikomplektavo, turi labai solidžią sudėtį. Kaip matėte, visiems čia sunku, net ir „Žalgiriui“. Jie neleidžia daryti, ko nori, reikia gerai pasiruošti“, – kalbėjo Mindaugas Brazys.


LKL.lt

Video rekomendacijos: