N. Čanakas: „Grįžęs į Panevėžį jaučiuosi vėl gyvas“

N. Čanakas: „Grįžęs į Panevėžį jaučiuosi vėl gyvas“

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ (5-3) komanda apmaudžiai prarado traumą patyrusį Aleną Hadžibegovičių, tačiau savo sirgalius pradžiugino pergale Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).



Nenado Čanako auklėtiniai namuose 84:79 (16:13, 21:24, 23:22, 24:20) palaužė Jonavos „CBet“ (5-3) pasipriešinimą.

Po mačo abu treneriai pasidalijo mintimis.

„Sunkios rungtynės mums, bet to ir tikėjausi. Jonavos komanda yra labai pavojinga dėl trenerio Šeškaus, jie šiemet rungtyniauja gerai. Mes grįžome iš sunkios kelionės, nesame švieži, bet šios pergalės nusipelnėme. Džiaugiuosi, kad išlikome kartu, vieningi, panaikinome deficitą ir parodėme komandinę dvasią. Tai reikia gerinti toliau“, – sakė „7bet-Lietkabelio“ treneris.


„Žiūrovams rungtynės buvo geros, mums žaidimą apsunkino tai, kad Čanakas pirmose rungtynėse vadovavo komandai namie. Jautėsi geras palaikymas. Jaučiau gegužės–birželio seriją, kuomet žaidėme su „7bet-Lietkabeliu“. Galima ir pasigirti resursais, galvoju, sužaidėme gerai. Trūko kelių žmonių indėlio, bet nieko nepadarysi. Kai rotacijoje turi nedaug žmonių, iš jų visų lauki gerų rungtynių, norint laimėti prieš tokį „7bet-Lietkabelį“. Tikrai nepasidarėme šiandien gėdos“, – sakė V.Šeškus.

LKL.lt

Video rekomendacijos: