K. Maksvytis apie naujoko paieškas: „Kol kas duodame šansą esamiems žaidėjams“

K. Maksvytis apie naujoko paieškas: „Kol kas duodame šansą esamiems žaidėjams“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko pirmasis šio sezono grandų mūšis, pasibaigęs čempionų pergale.



„Avia Solutions Group“ arenoje Vilniaus „Rytas“ (7/1) neapgynė namų sienų prieš Kauno „Žalgirį“ (8/0) – 67:81 (10:19, 23:26, 17:17, 17:19).

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pasisakė apie naujoko paieškas.

„Pirmiausia noriu padėkoti visiems fanams už sukurtą gražią atmosferą Vilniuje. Be abejo, didžiausia padėka mūsų sirgaliams, kurie komandos nepalieka ir po kelių pralaimėjimų bei dar stipriau palaiko. Šiandien šitas jautėsi ir galbūt tai persidavė žaidėjams.


Gana solidžios rungtynės iš mūsų pusės, išskyrus „Ryto“ susirinktus kamuolius puolime. Ačiū dievui, kad jie iš jų nepelnė daug taškų ir mes nuo to nekentėjome. Šiaip pavyko kontroliuoti rungtynes ir išlaikėme persvarą iki pat pabaigos.

Pagal žaidimo kokybę, tai turbūt buvo Eurolygos rungtynės. Tai akcentavome žaidėjams, kad tai yra nepaprastos rungtynės, specifinės, jose turime būti geri. Nuteikė maloniai.

Dėl galimo naujoko, tai matau, kad diskutuojate apie tai. Prieš savaitę sakėte, kad nereikia, dabar, jog reikia. Mes turime potencialo, kurio, manome, kad neišnaudojame savo komandoje. Lukas gali žaisti daugiau minučių, Nazas gali žaisti geriau, taip pat yra praėjusio sezono žaidėjai. Bandome išnaudoti šitą potencialą ir bet kokio žaidėjo neimame. Jei matysime, kad nepavyksta išspausti, tada darysime permainas“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: