„Scorestars“ turo penketuke – kėdainiečiams pirmąją pergalę nukalęs duetas

„Scorestars“ turo penketuke – kėdainiečiams pirmąją pergalę nukalęs duetas

„Betsafe-LKL“ nuotr.

Prabėgus dar vienam „Betsafe-LKL“ krepšinio savaitgaliui, lyga kartu su „Scorestars“ pristato geriausių turo krepšininkų penketą, atnešusį daugiausiai taškų fantasy žaidėjams.



Gynėjų pozicijose – Paulius Valinskas ir Brandonas Tabbas, į penketuką patekęs antrą savaitę iš eilės.

Lietuvis pelnė 18 taškų (4/6 trit.), išdalino 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 5 kamuolius, surinko 23 naudingumo balus ir buvo vienas pagrindinių Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ pergalės prieš Jonavos „CBet“ kalvių.

Amerikietis savo ruožtu pasižymėjo 21 tašku ir tiek pat naudingumo balų, o jo atstovaujamos Pasvalio „Pieno žvaigždės“ sutriuškino Mažeikių „M Basket-Delamode“.


Puolėjų vietas penketuke užima du Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ atstovai, padėję savo komandai pagaliau atsidaryti pergalių sąskaitą „Betsafe-LKL“ – Ignas Vaitkus ir Zane‘as Watermanas.

I. Vaitkus pelnė 21 tašką atkovojo 5 bei perėmė 2 kamuolius ir surinko 31 naudingumo balą. Jo komandos draugas savo sąskaitoje turėjo 24 taškus, 8 atkovotus kamuolius, 2 blokus ir 32 naudingumo balus.

Geriausias savaitės vidurio puolėjas – ir vėl Tomašas Pavelka. „Šiaulių“ bokštas ir vėl aikštelę paliko turėdamas dvigubą dublį (21 taškas, 10 atkovotų kamuolių), o taip pat pasižymėjo 2 blokais bei 30 naudingumo balų. Visgi slovako benefiso neužteko – jo ekipa patyrė jau šeštąjį pralaimėjimą paeiliui „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

O taip praėjusią savaitę atrodė „Scorestars“ lyderių dešimtukas:

LKL.lt

Video rekomendacijos: