„Wolves“ komandos vadovo pareigas užėmė A. Pūkas

„Wolves“ komandos vadovo pareigas užėmė A. Pūkas

BcWolves.com nuotr.

Antrąjį sezoną pradėjusios „Wolves“ krepšinio komandos administracine veikla ir organizaciniais klausimais nuo šiol rūpinsis Astijus Pūkas.



Jis pareigose pakeitė daugiau nei metus šias funkcijas vykdžiusią Justiną Meškevičiūtę, kuri nuo klubo veiklos neatsitraukia ir imsis tarptautinių projektų įgyvendinimo.

„Visų pirma, labai dėkojame Justinai, kuri sutiko imtis komandos vadovės pareigų jos kūrimo pradžioje. Jos dėka visi vadybiniai komandos procesai buvo ir sukurti, ir suvaldyti. Dabar ji tęs darbus klube ir padės mums tarptautiniuose vandenyse. Justina turi sukaupusi didelę projektų valdymo patirtį, kuri, klubui siekiant įgyvendinti savo ateities viziją, yra labai reikalinga ir šias kompetencijas turime nukreipti ten, kur klubas turės didžiausią naudą“, – sakė klubo direktorius Andrius Žiauberis.

Vilniaus tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute studijuojantis A. Pūkas buvo 2022-2023 m. Lietuvos krepšinio lygos organizuojamos akademijos, kurios dalyviams suteikiama proga viso sezono iš arti susipažinti su sporto komunikacija, rinkodara, vadyba ir renginių organizavimu, narys.


Pasibaigus sezonui jis buvo apdovanotas geriausiems šios akademijos studentams skiriama „powered by Citadele“ stipendija.

„Sveikiname Astijų prisijungus prie komandos. Šis vaikinas dega didele krepšinio aistra. Gavome gerų rekomendacijų iš LKL akademijos, todėl nusprendėme jį pakviesti į savo organizaciją“, – kalbėjo „Wolves“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: