K. Maksvytis: „Nebūtų didelė staigmena, jei mane būtų atleidę“

K. Maksvytis: „Nebūtų didelė staigmena, jei mane būtų atleidę“

Kauno „Žalgiris“ (12-2) sekmadienio vakarą parodė teigiamą reakciją į pastarosiomis dienomis klubo patirtas turbulencijas.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose 79:55 (18:10, 23:15, 21:20, 17:10) sutriuškino Vilniaus „Wolves“ (11-3), atsirevanšavo už pirmajame rate patirtą nesėkmę ir varžovams išrašė antrąjį pralaimėjimą paeiliui.

Po šio mačo „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis papasakojo apie penktadienio įvykius.

„Maloni pergalė, kurią pradėjome nuo gynybos, du kėlinius praleidome tik po 10 taškų. Manau, kad tai padarė įtaką rungtynėms, nebuvo viskas tobula, bet buvo idealus susikaupimas, motyvacija. Kaip jau minėjau prieš tai, viena kregždutė – dar ne pavasaris. Reikia tikėtis, kad bus daugiau tokių rungtynių.


Nelabai noriu komentuoti penktadienio įvykių. Oficialiai dirbau „Žalgiryje“ ir tebedirbau. Man iš vienos pusės labai smagu. Sulaukiau didžiulio palaikymo tiek iš komandos vidaus – štabo, žaidėjų, tiek ir iš savo artimų žmonių, mūsų pagrindinės sirgalių grupės. Man tai yra svarbiausia, o visa kita nenoru komentuoti. Dirbu toliau.

Trenerio toks darbas, iš jo reikalaujama rezultatų, maksimalių. Reikia pripažinti, kad to maksimumo nebuvo. Taip, kad nebūtų didelė staigmena, jei mane būtų atleidę.

Dėl Evanso, tai teko kalbėtis su Pauliu Jankūnu. Evansas neturi išėjimo galimybės. Turbūt būtų beprotiška šiai dienai išleisti Keenaną“, - teigė. K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: