Nukeliamos „7bet-Lietkabelio“ ir „Ryto“ rungtynės

Nukeliamos „7bet-Lietkabelio“ ir „Ryto“ rungtynės

Betsafe-LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lyga gavo oficialų Panevėžio komandos vadovų prašymą dėl komandą užklupusių traumų ir ligų nukelti šį šeštadienį turėjusias vykti rungtynes tarp „7bet-Lietkabelio“ ir Vilniaus „Ryto“.



Atsižvelgus į susidariusią situaciją, Panevėžio klubui rungtynių pakeitimą suderinus su Vilniaus klubu, vadovaujantis LKL Nuostatų 14.6.6 c) punktu numato, kuris numato, kad jeigu klubas pageidauja pakeisti LKL rungtynių datą ir/ar laiką likus mažiau nei 7 dienoms iki rungtynių, kurių datą/laiką prašoma pakeisti, dienos, tuomet taikomas 3000 Eur rungtynių perkėlimo mokestis, Panevėžio komandos namų rungtynės „7bet-Lietkabelis” – „Rytas“ yra nukeltos.

„Po vakar dienos rungtynių Klaipėdoje, jau be nežaidusių trijų mūsų krepšininkų, dar keturiems žaidėjams pakilo temperatūra, – situaciją komentavo „7bet-Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys, – Šiai dienai turime šešis sveikus žaidėjus. Žaisti tokios sudėties su „Rytu“ būtų netikslinga ir dėl sportinio principo, ir žiūrovų atžvilgiu. Apgailestaujame dėl sukeltų nepatogumų.“

Nauja šio mačo, vyksiančio Panevėžyje, data – kovo 28 d. Šią dieną buvo numatytos „7bet-Lietkabelio“ ir Mažeikių „M Basket-Delamode“ tarpusavio dvikova. Nauja šių rungtynių data bus paskelbta artimiausiu metu.


Keičiasi ir sausio 6 d. vyksiančių rungtynių tarp Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ir Vilniaus „Wolves“ laikas. Jos bus žaidžiamos valanda vėliau – tiesioginė transliacija per BTV ir Go3 prasidės 17:00 val.

LKL.lt

Video rekomendacijos: