Ž. Urbonas: „Fanai yra neįtikėtini, jaučiausi kaip Šiauliuose“

Ž. Urbonas: „Fanai yra neįtikėtini, jaučiausi kaip Šiauliuose“

Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) paaiškėjo pirmieji finalo ketverto dalyviai.



Kovą dėl trofėjaus pratęsė „Šiauliai“, išvykoje 83:72 (28:16, 17:18, 20:17, 18:21) įveikę Jonavos „CBet“.

Po mačo „Šiaulių“ vyr. treneris Žydrūnas Urbonas dėkojo sirgaliams už palaikymą.

„Buvome tokie nurašytieji, niekam neįdomūs. Man sakė, kad reikia keisti 6–7 žaidėjus. Kur tu eini? Nėra kam žaisti. Pasirodo, yra kam žaisti. Truputį pasidėliojome, įnešėme širdies. Vyrukai neįtikėtini. Jei koks rusas pradėtų minti batą ant sienos, eičiau su visais į priekinę liniją. Čia patikima chebra, ramu dėl jų užnugario, smagu, kaip susilipdėme, tapome rimtu kumščiu.


Nesitikėjau, kad tiek kontroliuosime visas rungtynes. Bet kas kas įėjo iškart įnešė indėlį. Aišku, buvo tas sunkus momentas, kai susirinko pražangas Keithas ir Pavelka. Bet tas „small ballas“ mums niekad nebuvo blogas, neramumų buvo tik dėl gynybos. Hughesas pradėjo dominuoti, bet išsibandžiau daug įdomių dalykų. Bet šiandien teko žaisti ir su Benu penktoje, ir su Shaqu ketvirtoje pozicijoje. Buvo super. Iš paskutinės vietos atsidurti tarp geriausių ketverto. Yra vau!

Džiugu, žmonės tiki mumis, o pasitikėjimas gyvenime yra svarbiausias dalykas. Smagu, kad žmonės grįžta ir tiki. Fanai yra neįtikėtini, jaučiausi kaip Šiauliuose“, - teigė Ž. Urbonas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: