Lažybininkai pateikė KMT finalo ketverto prognozę

Lažybininkai pateikė KMT finalo ketverto prognozę

LKL nuotr.

Šį savaitgalį Kaune nugriaudės krepšinio šventė. Dėl pirmojo sezono titulo – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės susikaus keturi stipriausi šalies klubai.



Vasario 17 d. pirmajame pusfinalyje susikaus Vilniaus „Rytas“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, antrajame – Kauno „Žalgiris“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Vasario 18 d. – finalų diena. Sirgalių laukia ne tik mūšiai dėl bronzos ir aukso, bet ir „Betsafe Casino“ snaiperių konkursas.

Lažybų tarpininkai prognozuoja, kad pusfinaliuose triumfuos „Rytas“ ir „Žalgiris“.

Vilniaus komandos šansai iškovoti pergalę vertinami 67 proc., o „7bet-Lietkabelio“ – 33 proc. Spėjama, jog „Ryto“ klubas iškovos pergalę bent 7 taškų skirtumu.


Už „Ryto“ pergalę yra skiriamas 1,40 koeficientas, kas reiškia, jog pastačius 10 eurų, jūsų laimėjimo suma sieks 14 eurų.

„7bet-Lietkabelio“ komandai duodamas 3,35 vertės koeficientas, o pastačius identišką sumą, jūsų sąskaitą papildytų 33,5 eurai.

Tuo metu „Žalgirio“ šansai iškovoti pergalę vertinami 98 proc., o „Šiaulių“ – 2 proc. Spėjama, jog „Žalgirio“ klubas iškovos pergalę bent 19 taškų skirtumu.

Už „Žalgirio“ pergalę yra skiriamas 1,04 koeficientas, kas reiškia, jog pastačius 10 eurų, jūsų laimėjimo suma sieks 10,4 eurai.

Tuo metu „Šiaulių“ komandai duodamas 14,00 vertės koeficientas, o pastačius identišką sumą, jūsų sąskaitą papildytų 140 eurų.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: