Itališkai prabilęs G. Žibėnas: „Šiandien mes pergalės nusipelnėme labiau“

Itališkai prabilęs G. Žibėnas: „Šiandien mes pergalės nusipelnėme labiau“

Neįtikėtinai principinėje dvikovoje išsigelbėjęs Kauno „Žalgiris“ (18-2) žengė didelį žingsnį link „Betsafe-LKL“ reguliaraus sezono pirmosios vietos.



Andrea Trinchieri auklėtiniai apypilnėje „Žalgirio“ arenoje 97:94 (28:26, 23:22, 21:28, 25:18) parbloškė Vilniaus „Rytą“ (16-3) ir užsitikrino tarpusavio pranašumą prieš vilniečius reguliariajame sezone. Tai reiškia, jog vilniečiai, norėdami aplenkti „Žalgirį“, turės surinkti bent vienu laimėjimu daugiau.

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas teigė, kad jo auklėtiniai buvo labiau nusipelnę laimėti.

„Sveikinimai Žalgiriui ir treneriui Trinchieri. Mes turėjome būti kietesni, kai turėjome 10 ar 7 taškų persvarą. Kažkur leidom pigesnius taškus pelnyt, kažkur nustojom žaisti. Su visa pagarba „Žalgiriui“, jie žaidė geras rungtynes su geru palaikymu, bet šiandien mes pergalės nusipelnėme labiau.


Nepasiėmėme reikalingo taško, o tai didžiulis negatyvas. Jautėme, kad šiandien galime, žaidėjai buvo užsivedę. Niekas nieko nekaltina dėl kažkokios vienos klaidos. Tiesiog sakau, kad kai pirmavome 10 taškų, mes turėjome būti kitokie, jeigu norėjome išvykoje laimėti prieš „Žalgirį“. Turėjome šansą kontroliuoti rungtynes kiek kitokiu būdu“, - teigė G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: