„Žalgirio“ fanai: „Rungtynės, kurios priminė senus gerus laikus“

„Žalgirio“ fanai: „Rungtynės, kurios priminė senus gerus laikus“

LKL nuotr.

Neįtikėtinai principinėje dvikovoje išsigelbėjęs Kauno „Žalgiris“ (18-2) žengė didelį žingsnį link „Betsafe-LKL“ reguliaraus sezono pirmosios vietos.



Andrea Trinchieri auklėtiniai apypilnėje „Žalgirio“ arenoje 97:94 (28:26, 23:22, 21:28, 25:18) parbloškė Vilniaus „Rytą“ (16-3) ir užsitikrino tarpusavio pranašumą prieš vilniečius reguliariajame sezone. Tai reiškia, jog vilniečiai, norėdami aplenkti „Žalgirį“, turės surinkti bent vienu laimėjimu daugiau.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Visus su pergalę, bet komandai reikia atletiškesnio centro, sakykit ką norit.. kamuolius nusiminejo iš panoses“, - rašė Eimantas.

„Labai gražios, kovyngos rungtynės ir nuostabi pergalė. Kas vyksta su žalgiriečiais dėl atkovotų kamuolių?“, - komentavo Artūras.

„Ačiū už pergalę, nors ir sunki“, - džiaugiasi Regina.

„Šauni pergalė. Tokios rungtynės ir puošia LKL. Pagaliau tai buvo tikros "el clasico" ir manau, kad tai buvo pačios įdomiausios rungtynės visame sezone“, - rėžė Vitalijus.

„Varžybos, kurios priminė senus gerus laikus - įtampa, nervai, kova ir svarbiausia, pergalė! Ahujienos varžybos“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Smagios rungtynės, visi pasiilgom tokių. Ačiū vilniečiams už gražų žaidimą, sveikinimai žaliems su pergale“, - rašė Evaldas.

„Paskutinę minutę klūpėjau ant kelių ir meldžiaus Dievams. Ir iš dangaus išgirdau... Šiandien yra MŪSŲ DIENA!“, - komentavo Robertas.


„Sėkmė ir Fosteris buvo „Žalgirio“ pusėje“, - džiaugiasi Kotryna

„Idomios rungtynės. Pasiilgau tokių intrigų!“, - rėžė Aurimas.

„Fosteris tai man toks slaptas Žalgirio agentas“, - savo mintis išdėstė Mantas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: