G. Žibėnas: „Gerai, kad komanda parodė reakciją po pastarųjų rungtynių“

G. Žibėnas: „Gerai, kad komanda parodė reakciją po pastarųjų rungtynių“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25, 30:14) nugalėjo sostinės „Wolves“ (15-8).



Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas atskleidė, kad komandą motyvavo fanų kalba.

„Tai buvo geros rungtynės mums ir mūsų sirgaliams. Gerai, kad komanda parodė reakciją po pastarųjų rungtynių. Bet visada sakau, kad tos vidutinės komandos po pralaimėtų rungtynių visada parodo reakciją. Bet labai svarbu, jei tu esi didesnė komanda, privalai parodyti reakciją ir po laimėtų rungtynių. Laukiame jos kitose rungtynėse.

Išlaikėme ten, kur norėjome gynyboje varžovus. Gal kas nors mato, kad ketvirtajame kėlinyje įmetėme 30 taškų, kelis sunkesnius metimus, bet mes matome, kad visiškai surakinome juos gynyboje, jie neįmetė savo tritaškių, išsprendėme žaidimą vienas prieš vieną. Per paskutines penkias minutes jie pelnė 6 taškus. Gal ir neatspindintis visų rungtynių eigos rezultatas, bet jis toks yra.


Tai yra sirgalių reikalai ir žaidimai. Turiu pasakyti, kad vakar treniruotėje sirgaliai pasirodė, pasakė motyvacinę kalbą. Kartais žaidėjams tie patys trenerių balsai pabosta, tad sirgaliai turėjo savo žodį, o tas yra labai svarbu, ypač legionieriams žinoti, kaip ir kas vyksta tiek fanų gyvenime, tiek tokiuose derbiuose“, - teigė G. Žibėnas.


 

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: