„B Tribūna“ po pergalės prieš „Wolves“: „Tai yra kova už mūsų ateitį“

„B Tribūna“ po pergalės prieš „Wolves“: „Tai yra kova už mūsų ateitį“

LKL nuotr.

Praėjusį savaitgalį LKL įvyko trečiasis sostinės derbis. Jame sudėtingą pergalę pasiekė Vilniaus „Rytas“ (17-4), kuris 99:83 (27:19, 23:25, 19:25, 30:14) nugalėjo sostinės „Wolves“ (15-8).



Praėjus šiek tiek laiko, apie šias rungtynes mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

„Principinio mūšio savaitgalį pradedame šeštadienį susirinkdami treniruotėje bei papasakodami apie tai, kas esame mes, ką mums reiškia šis klubas, ir su kokia motyvacija einame į sekmadienio rungtynes. Akcentavome, kad tai yra kova už mūsų ateitį, ypatingai matant kaip šis projektas kaišo pagalius į mūsų ratus bei prisimenant klubo savininko ryšius su orkų oligarchais. Dėkojame treneriui už kvietimą, manome, kad tai tikrai galėtu tapti gražia tradicija.

Po treniruotės, susiorganizuojame mini krepšinio turnyrą, kuriame dalyvauja 4 komandos: naujokų, jaunimo, senbuvių bei Dzūkų Tankų. Po atkaklių kovų savo pranašumą įrodo senbuvių komanda, tačiau atkakli kova lydėjo visus susitikimus. O po jų visi draugiškai patraukiame į barą, kur naujokus supažindiname su savo veikla bei aptariame artėjančių rungtynių planus.


Susidomėjimas šįkart mažiausias iš visų šio sezono susitikimų, tačiau mūsų sektorius užsipildo sklidinai. Pradžioje keliame choreo su pavaizduotais rungtynių herojais - geležiniu vilku ir sabaka skraidančiu wagner airlines lėktuvu. Kaip visas pasaulis žengia į priekį, taip ir mes, pirmą kartą savo choreo panaudojame dirbtinį intelektą. Apačioje užrašas: “Sostinėje tik vienas” sako, kad pasiduoti ir užleisti savo pozicijų mes neketiname. Iki galo ginsime savo vertybes ir įsitikinimus.

Arenoje palaikymas stabiliai nuostabus. Aikštėje atkakli kova vyksta tris su puse kėlinio, kol galų gale savo šou pradeda Marcusas. Šio žmogaus užsivedimu ir emocijomis nesižavėti neįmanoma. Jo aistra ir taiklūs tritaškiai išsprogdina areną emocijomis, po kurių tik telieka džiaugtis ir mėgautis, kad tokio lygio žaidėjas atstovauja mūsų klubą.

Trumpas pastebėjimas apie reakciją į influencerius. Tai nėra ir niekada nebus lygūs mums komandos palaikymo vienetai. Todėl pasistenkime ateityje nekreipti į juos dėmesio, nes jie žaidžia pagal savo taisykles. Jų tikslas tik iššaukti ir užfiksuoti kuo aštresnes situacijas, iš kurių vėliau galės konstruoti skandalus savo auditorijoms. Kaip buvo ir pirmosiose rungtynėse bandant išerzinti mus po pralaimėjimo.

O šiandien laukia dar vienas išbandymas - išvyka į Kėdainius, kur susitiksme su Nevėžiu. Nepalik komandos be savo palaikymo ir registruokis išvykai kartu su mumis. Tereikia parašyti mums žinutę. Pirmyn, vilniečiai!“, - rašė „B Tribūna“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: