Velykinės nuotaikos „Tarp Vilkų“ epizode (VIDEO)

Velykinės nuotaikos „Tarp Vilkų“ epizode (VIDEO)

Vilniaus „Wolves“ komanda pasistengė, kad ją palaikantys krepšinio gerbėjai šv. Velykas sutiktų geromis nuotaikomis. Sostinės komanda šeštadienį įveikė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ rezultatu 100:88 ir sutvirtino savo pozicijas kovoje dėl trečiosios vietos „Betsafe-LKL“ reguliariajame čempionate.



Rungtynių renginio metu netrūko įvairių gražiausios pavasario šventės akcentų. Arenoje susirinkę žiūrovai vaišinosi šokoladiniais kiaušiniais, atminimui galėjo pasidaryti velykines nuotraukas, o rungtynių pertraukų metų sudalyvauti specialiai Velykoms skirtuose žaidimuose.

„Tarp Vilkų“ laidos vedėja Lina Talžūnaitė klausinėjo į „Avia Solutions Group“ areną susirinkusių krepšinio žiūrovų, kuris, jų nuomone, „Wolves“ žaidėjas gražiausiai margina kiaušinius, kuris Velykų rytą jų suvalgo daugiausiai ir kuris laimėtų margučių ridenimo varžybas.

„Kiek meta, tiek ir kiaušinių turbūt suvalgo“, – neabejojo viena iš rungtynių žiūrovių, savo spėjime apie gausiausiai kiaušinių suvalgyti galintį krepšininką pasirinkusi „Wolves“ legionierių Rasheedą Sulaimoną.


Kurie krepšininkai atsakymuose buvo pasirinkti dažniausiai, pamatyti kviečiame smagiame ir nuotaikingame velykiniame „Tarp Vilkų“ epizode.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: