Protestą pateikęs Ž. Urbonas: „Pavogta pergalė“

Protestą pateikęs Ž. Urbonas: „Pavogta pergalė“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vis dar yra nemaža intriga dėl atkrintamųjų rikiuotės – ypač, aštuntosios pozicijos.



Už šanso besikabinantys „Šiauliai“ (5-18) svečiuose 80:81 (24:14, 19:31, 22:24, 15:12) pralaimėjo itin svarbią akistatą prieš Jonavos „CBet“ (9-14). Ši lieka aštuntoje pozicijoje ir sumažino atotrūkį nuo Mažeikių „M Basket-Delamode“ (10-13). Šiauliečių šansai žengti į atkrintamąsias tirpsta iki minimalių.

Po šio mačo „Šiaulių“ vyr. treneris Žydrūnas Urbonas atskleidė, kad klubas parašė protestą.

„Jaučiamės apvogti, parašėme protestą. Žinau, kad tie protestai nieko nekeičia. Tik nepagalvokite, kad mes kažko ieškome, verkiame. Nesakau, kad dar neturime galimybių, bet tai buvo klausimas, ar mes realiai galime kabintis į atkrintamąsias.


Sunku tokius dalykus suprasti. Perimam kamuolį, Shaquille’as Keithas eina į greitą ataką. Milijonas procentų, kad ten buvo nesportinė pražanga. Ta prasme jis traukė kamuolį, Larsonas jam užsikabino, nebuvo jokio žaidimo į kamuolį.

Tai yra tragedija. Klubui padaryta didžiulė žala. Kas iš to, nuims teisėją, žiūrės komisija, bet kaip nematyti tokio dalyko? Pavogta pergalė“, - teigė Ž. Urbonas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: