Ispanijos legenda apie Šaro emocijas: jeigu žaisčiau Barselonoje, jo žodžiai man nepatiktų

Barcelona ir Stopkadras nuotr.

Geriausia visų laikų Ispanijos krepšininke laikoma Amaya Valdemoro pareiškė, kad kai kurie „Barcelona“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus žodžiai jai nepatikų, jeigu ši būtų komandos žaidėja. Tačiau ji rado ir pateisinimų lietuviui.



Po Ispanijos čempionato mačo, kuomet „Barcelona“ nusileido Vitorijos „Baskonia“ krepšininkams, 44-erių strategas buvo atviras.

„Nesuprantu, kaip jie gali turėti daugiau energijos nei mes, tai nepriimtina. Iš mūsų klaidų atidavėme net 63 taškus. Dar nesu to matęs per savo trenerio karjerą. Turime smarkiai padirbėti su savo psichologija. Mums vis dar reikia pagerinti savo mentalitetą, nes dabar esu labai nusivylęs“, – pareiškė Šaras.



Po štai tokio Šaro komentaro savo nuomonę išsakė A. Valdemoro.

„Jeigu būčiau „Barcelonos“ žaidėja, man iš tikrųjų nepatiktų Jasikevičiaus žodžiai. Tačiau, žiūrint iš kitos pusės, tokio charakterio, kovingumo ir reiklumo treneris, koks yra Jasikevičius, tiesiog negali taikytis su situacija, kai varžovai 63 taškus pelno po jo paties komandos klaidų. Man kartu patinka tai, kad treneris yra toks tiesmukas. Kitas dalykas, ar tai patinka jo žaidėjams. Tai jau kita istorija.

Apskritai, „Barcai“ sezono pradžią gerokai apsunkino pandemija. Tačiau, kai komanda bus pilnos sudėties, ji tikrai bus viena pagrindinių pretendenčių laimėti pirmenybes“, – pasakojo A. Valdemoro.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: