„Ryto“ fanai: „Pasityčiojimas! Nėra jokios savigarbos, kuomet tavo namuose vakarėlį svetimi daro“

Utenos „Juventus“ komanda – pirmoji šių metų Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto dalyvė. Žydrūno Urbono kariauna dviejų rungtynių serijoje patiesė Vilniaus „Ryto“ ekipą.



„Juventus“ laimėjo abi ketvirtfinalio etapo dvikovas. Atsakomąjį mačą Vilniuje uteniškiai laimėjo 105:78 (26:23, 28:13, 23:28, 28:14).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai išliejo pyktį socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Pagarbos sirgaliams nulis.. Tik Doviui, Gyčiui, Arnui, Marčilioniukui, Girdžiūnui galiu pasakyti ačiū, kad kovėsi kaip bebūtų.. Permainų ir greičiau... Visada palaikiau ir palaikysiu, bet čia yra pasityčiojimas ... Nėra jokios savigarbos jei tavo namuose vakarėlį svetimi daro...“, - rašė fanas Ramūnas.

„Ar dar įmanoma kristi žemiau? Manau Ryto laukia Sakalų likimas..“, - spėliojo Aurimas.

„Labai gaila ir apmaudu, bet sostinės Rytas tapo totaliu krepšinio pajuokos objektu o ne garbingai atsovaujanti savo miestą krepšinio ekipa.. To dar niekada nebuvo..GĖDA iš didžiosios raidės. GĖDA !!!“, - komentavo Aktyvaus Laisvalaikio Sajunga.

„Ar įsivaizduojat rytą išvykoj laimintį prieš belgrado partizaną ir patenkantį į eurocup top 16 etapą? Dainiui Adomaičiui tai pavyko, o Kairio rytas į KMT pusfinalį nepatenka. Tai kas čia blogas treneris?“, - uždavė klausimą Svajūnas.

„Stengiausi niekada nepasakyt blogo žodžio apie šių metų Rytą. Deja, bet šįkart atėjo metas. Apgailėtina, kaip šiuo metu atrodo komanda. Tokio sezono dar nepamenu nuo pat komandos įsikūrimo. Gėda. Metas permainoms ir labai labai rimtoms!“, - teigė Gediminas.

„Buvo pralaimėjimų, blogų sezonų, netinkamų pirkinių, bet tokio mėšlo, koks su šita komanda vyksta dabar, dar neteko regėt.. Apgailėtina“, - rašė Lukas.

„Apmaudu ir pikta. Sunaikintas klubo įvaizdis. O atėjo, kaip situacijos taisytojas ir reformatorius“, - pareiškė Karolis.


„Kadangi apie krepšinį kalbėt, čia nėra ką, nes vasarą prie balto tilto ir man yra tekę laimėt 3x3 prieš Ulecką, Blaževič ir dar kažkokį "krepšininką" nors komandoj turėjau du berniukus is skm, tai užsiminsiu apie fizinį pasirengimą. Jo irgi nėra. Silpna, neparuošta komanda. Drebančios rankos, ko pasekoj pasai blogai atliekami, nekovojama dėl kamuolių, nepavijami varžovai, jokio kietumo žaidime, visiškai lėtas tempas. Jūs turėtumėt drąskytis, o jūs slepiatės viens kitam bandydami drebančiom rankom atiduot kamuolį, kad pačiam nereiktų nieko daryt. . Vilnius yra miestas, kur tu duok žmonėm gerą komandą, pastatyk areną ir tau rinksis po 20k kaskart, tu tik rodyk spektaklį, atidirbk už bapkes. Kol kas to nėra ir klausimas ar atsiras taip ruošiant komandą varžyboms. Kol nebuvo šitos pandemijos, nesigaudavo pažiūrėt savo mylimos komandos varžybų nes dirbt reikia iki pat vėlumos, dabar spėju, bet nebėra į ką žiūrėt. Vilniuje turim komandą, kuri LKL žaidžia prasčiau už vidutiniokus. Gaila, bet taip pat jau gaila ir savo laiko. Tikiuosi greitai susitvarkysit ir pagaliau bus galima vėl be baimės stebėt savo mylimą komandą, o iki tol, ačiū, gana. P. S. Sakėt taupot ir skolas gražinat, galiu pravest fizinio rengimo treniruotes nemokamai“, - komentavo Dominykas.

„Pirmą kartą gyvenime laukiau Ryto pralaimėjimo. Tikiuosi pralaimėjimas nenueis veltui“, - teigė Chrisas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: