LaMelo susitikinėja su filmų suaugusiems žvaigžde (FOTO)

LaMelo susitikinėja su filmų suaugusiems žvaigžde (FOTO)

Kylanti NBA lygos žvaigždė ir Šarlotės "Hornets" atakų organizatorius LaMelo Ballas šiuo metu dėl riešo kaulo lūžio traumos nerungtyniauja ir laisvą laiką skiria naujų pažinčių ieškojimui.



"Fadeawayworld" ir "Clutchpoints" praneša, kad 19-metis LaMelo susitikinėja su filmų suaugusiems žvaigžde Teanna Trump.

Skelbiama, jog visai nesenai pora buvo pastebėta batutų parke, o mergina pastaruoju metu lankydavosi "Hornets" namų rungtynėse.

Verta paminėti, kad 25 metų pornožvaigždė prieš šešius metus atskleidė, jog būdama 16 metų permiegojo su Indianos "Pacers" krepšininku.


Primename, kad jauniausioji garsiosios Ballų šeimos atžala karjerą pradėjo Prienų-Birštono "Vytauto" klube, o praėjusioje naujokų biržoje "Hornets" jį pasirinko trečiuoju šaukimu bei neapsiriko.

L.Ballas tapo jauniausiu krepšininku lygos istorijoje surinkusiu trigubą dublį. Būdamas 19-os metų ir 140 dienų jis į Atlantos "Hawks" krepšį įmetė 22 taškus, sugriebė 12 atšokusių kamuolių ir 11 kartų sėkmingai asistavo komandos draugams.

Debiutiniame sezone 201 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes pelnė 15,9 taško (37,5 proc. trit.), atkovojo 5,9 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

















Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: