Lietuvos rinktinę skandinęs amerikietis L. Brownas: „Jaučiuosi puikiai tarp šių vaikinų“

Lietuvos rinktinę skandinęs amerikietis L. Brownas: „Jaučiuosi puikiai tarp šių vaikinų“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė apmaudžiai pabaigė savo kelią Europos čempionate.



Kazio Maksvyčio vyrai itin dramatiškame turnyro aštunfinalyje po pratęsimo 94:102 (20:19, 25:21, 23:23, 15:20, 11:19) buvo priversti pripažinti Ispanijos rinktinės pranašumą.

Po mačo Ispanijos rinktinės lyderis Lorenzo Brownas atskleidė, kad mėgaujasi galimybe vilkėti Ispanijos rinktinės marškinėlius. Jis taip pat pridūrė, kad jam nerūpi, ką žmonės apie tai galvoja.

„Net jei nesu čia seniai, jaučiuosi puikiai tarp šių vaikinų. Jie taip seniai vienas kitą pažįsta ir mane priėmė kaip vieną iš jų. Taigi, tiesiog nuostabus jausmas turėti tą brolybę, „la familia“, kaip jie vadina. Tai tikra šeima. Aš atvykau čia būdamas eiliniu amerikiečiu ir komandos draugai kalba Ispaniškai. Aš mokausi kiekvieną dieną, todėl nuostabu, ko išmokau ir kaip jie su manimi elgėsi iki šiol. Išorinis triukšmas manęs visiškai nejaudina, aš tiesiog nerimauju dėl to, ką šie vaikinai galvoja apie mane. Jie mane myli ir aš myliu juos“, - kalbėjo amerikietis.


L. Brownas mače prieš lietuvius pelnė net 28 taškus, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir mačą baigė su 28 naudingumo balais.

Tuo metu Europos čempionate L. Brownas vidutiniškai renka po 14 taškų, atkovoja po 1,7 kamuolio ir atlieka po 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: