D. Theisas: „Mūsų pagrindinis tikslas - auksas“

D. Theisas: „Mūsų pagrindinis tikslas - auksas“

FIBA nuotr.

Europos čempionato ketvirtfinalyje netikėtai pergalę iškovojo ir į pusfinalį pateko turnyro šeimininkė Vokietijos rinktinė. Ji 107:96 (31:27, 26:34, 26:10, 24:25) nugalėjo graikus.



Po šio mačo Vokietijos rinktinės aukštaūgis Danielis Theisas atskleidė, kad tikisi laimėti aukso medalius, rašo INFO Krepšinis.

Indianos „Pacers“ klube žaidžiantis aukštaūgis po pergalės prieš Graikiją pasidalino mintimis apie padarytas korekcijas rungtynių metu bei komandos tikslus šiame Europos čempionate.

„Pirmoje rungtynių pusėje neatkovojome kamuolių, Graikija šiuo aspektu dominavo. Tai buvo sunki dalis, nes kai žaidi prieš Giannį Antetokounmpo, turi atsitverti, visi turi vienas kitam padėti“, – pripažino jis. „Antroje susitikimo pusėje mes visi jau gerai kovojome kamuolius ir tas neleido Graikijai susikurti antrųjų šansų".


„Antroji rungtynių pusė buvo beveik tobula, gynėmės kaip komanda, žaidėme kietai ir išlikome kartu visas rungtynes“

Pirmą kartą nuo 2005 m. sugrįžę į Europos čempionato Top 4, dabar Danielis Theisas ir jo komandos draugai nenori sustoti:

„Medalis buvo tikslas prieš pradedant šį Europos čempionatą. Šiuo metu mėgaujamės akimirka ir jau ruošimės penktadienio akistatai su Ispanijos rinktine. Akivaizdu, kad norime iškovoti aukso medalį“.

Vokiečiai pusfinalyje susitiks su Ispanijos krepšininkais. Rungtynės vyks penktadienį, 21:30 val.



Krepsiniozinios.lt ir INFO Krepšinis

Video rekomendacijos: