L. Dončičius: „Šįkart žaidžiau tragiškai, nuvyliau komandą ir visą šalį“

L. Dončičius: „Šįkart žaidžiau tragiškai, nuvyliau komandą ir visą šalį“

FIBA nuotr.

Europos vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalyje trečiadienį pasiekta didžiausia varžybų staigmena – Luka Dončiaus vedini slovėnai nesugebėjo peršokti Lenkijos krepšininkų barjero.



Lenkijos rinktinė ketvirtfinalio akistatą prieš Europos čempionų titulą gynusius slovėnus Berlyne laimėjo 90:87 (29:26, 29:13, 6:24, 26:24).

Šiame mače slovėnų lyderis Luka Dončičius pelnė 14 taškų, atkovojo 11 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 15 naudingumo balų.

Po mačo L. Dončičius pralaimėjimą lenkams prisiėmė sau


„Sveikinu varžovus, kurie šiandien žaidė tikrai gerai. Žinau, kad lenkams tai didelis pasiekimas. Džiugu už juos. Mes šįkart nežaidėme taip, kaip norėjome. Prisidarėme problemų jau mačo pradžioje, o vėliau sugrįžome, tačiau iš mūsų atėmė daug jėgų.

Nebuvau 100 procentų sveikas, prieš trečią kėlinį man suleido vaistų, bet tai nėra pasiteisinimas. Šįkart žaidžiau tragiškai, nuvyliau komandą ir visą šalį, kuri mus palaiko. Aš prisiimu atsakomybę. Turiu peržiūrėti šias rungtynes ir būti geresnis.

Manau, kad šis Europos čempionatas buvo kažkas kitokio. Daug nuostabių mačų ir daug puikių komandų.

Negaliu nieko žadėti dėl savo ateities. Manau, kad jei būsiu sveikas, žaisiu už savo šalį“, – pasakojo Dalaso „Mavericks“ žvaigždė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: