L. Brownas: „Aikštėje visi kalbame ta pačia kalba“

L. Brownas: „Aikštėje visi kalbame ta pačia kalba“

FIBA nuotr.

Sekmadienį baigėsi keturiose valstybėse vykęs Europos vyrų krepšinio čempionatas.



Stipriausia žemyno komanda tapo Ispanija. Sergio Scariolo treniruojama Ispanijos rinktinė specialistų nebuvo priskiriama prie favoričių, tačiau užtikrintai rungtyniavę ispanai pasiekė finalą, o jame sekmadienio vakarą 88:76 (24:13, 24:23, 19:20, 22:19) nukovė Prancūzijos krepšininkus.

Ispanai jau ketvirtą kartą 21 amžiuje tapo Europos čempionais. Beje, tai jau 9-as kartas šiame amžiuje, kai ispanai iškovoja medalius Senojo žemyno pirmenybėse.

Po mačo Ispanijos rinktinės lyderis Lorenzo Brownas atskleidė, kad jo tikslas šiame čempionate ir buvo aukso medalis.


„Galiu atskleisti, kad auksas buvo mano pirmas tikslas. Ir mes tai padarėme. Velniai žino, kodėl sulaukiau tiek daug kritikos. Gal dėl to, kad yra kalbos, valstybės barjeras. Galiausiai aikštėje visi kalbame ta pačia kalba, nesvarbu, kokios spalvos esi ar iš kur esi. Visi esame broliai, esame žmonės. Aukso medalis kalba pats už save.

Noriu padėkoti trenerių štabui, kuris atliko gerą darbą. Akivaizdu, kad trenerių paruošti planai buvo įgyvendinti bei visada pasiteisino. Gal nebuvome pati talentingiausia komanda, bet komandinis darbas pasiteisino.

Tiek Bo Cruzas, tiek Juancho Hernangomezas yra lygūs. Bo Cruzas yra filmo personažas, kurį šiandien pademonstravo aikštėje J. Hernangomezas. Juancho yra talentingas vaikis“, - kalbėjo L. Brownas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: