Paskelbti Europos taurės burtų krepšeliai

Paskelbti Europos taurės burtų krepšeliai

LKL nuotr.

Antrą sezoną Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre dalyvausianti Vilniaus „Wolves Twinsbet“ savo varžovus grupių etape sužinos po burtų traukimo ceremonijos Barselonoje liepos 5 d., penktadienį, rašo BcWolves.com.



Prieš ceremoniją visos 20 turnyro dalyvių buvo suskirstytos į 10 krepšelių, atsižvelgiant į kiekvienam klubui suteiktą reitingą, kuris nustatomas atsižvelgiant į klubo paskutinių trijų metų rezultatus Eurolygos turnyruose.

Suskaičiavus reitingo taškus, „Wolves Twinsbet“ atsidūrė 7 krepšelyje kartu su Liublianos „Cedevita Olimpija“ iš Slovėnijos. Kita Lietuvos komanda, Panevėžio „7bet-Lietkabelis”, savo varžovų lauks 6 krepšelyje kartu su Stambulo „Bahčešehir“ iš Turkijos.

Skirstant dalyvius į grupes, yra numatyta taisyklė, kad vienoje grupėje negali būti dvi tos pačios lygos komandos. Jei burtuose dalyvauja daugiau nei 2 vienos šalies komandos, tuomet yra stengiamasi išlaikyti, kiek įmanoma, vienodą tos pačios lygos komandų grupėse santykį.


Dėl šios taisyklės dar prieš burtų traukimą yra aišku, kad „Wolves Twinsbet“ ir „7bet-Lietkabelis“ vėl žais skirtingose grupėse.

2024-2025 m. Europos taurės sezono krepšeliai prieš burtų traukimą:

Tiesioginę burtų traukimo ceremoniją bus galima stebėti turnyro oficialioje Europos taurės paskyroje „Youtube“ platformoje tiesiogiai nuo 13.45 val. Lietuvos laiku.

Grupių etape su kiekvienu varžovu savo grupėje komandos sužais po dvejas rungtynes – namuose ir išvykoje. Kovas Europos taurėje klubai pradės rugsėjo 24-25 dienomis. Į kitą etapą pateks po 6 geriausias abiejų grupių komandas.

Visos būsimo Europos taurės sezono dalyvės: Vilniaus „Wolves Twinsbet“, Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (abi – Lietuva), Salonikų „Aris“ (Graikija), Stambulo „Bahčešehir“, Stambulo „Bešiktaš“ ir Ankaros „Turk Telekom“ (visos – Turkija), Podgorickos „Budučnost“ (Juodkalnija), Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Trento „Dolomiti Energija“ ir Venecijos „Umana Reyer“ (abi – Italija), Las Palmo „Gran Canaria“, Badalonos „Joventut“ ir Valensijos „Valecia“(visos – Ispanija), Jeruzalės „Hapoel“ ir Tel Avino „Hapoel“ (abi – Izraelis), (Ispanija), Breso Burgo „JL“ (Prancūzija), Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija), Sopoto „Trefl“ (Lenkija), Klužo-Napokos „U-Banca-Transilvania“ (Rumunija), ir Hamburgo „Towers“ (Vokietija).

BcWolves.com

Video rekomendacijos: