Naujojo Europos taurės sezono startas „Tarp Vilkų“ epizode

Naujojo Europos taurės sezono startas „Tarp Vilkų“ epizode

Pergalingai pradėjusi kovas šalies čempionate, trečiadienio vakarą Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komanda sužaidė pirmąsias rungtynes ir Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre su į svečius atvykusiu Stambulo „Bahčešehir“.



Vis tik, aktyviai palaikomi į areną susirinkusių žiūrovų vilniečiai pergale jų nenudžiugino. Sėkmingiau sužaidusi akistatos pabaigą pergalę namo išsivežė Turkijos klubas.

Į „Twinsbet“ areną užsukusi „Tarp Vilkų“ kūrybinė grupė kalbino į ją susirinkusius krepšinio mėgėjus, kurių prašė išvardinti komandos sudėtį papildžiusius krepšininkus ir atspėti šalį, iš kurios į Lietuvą atvyko naujasis „Wolves Twinsbet“ strategas Alessandro Magro. Ar tai žino ir klubo ambasadoriai?

To laidos vedėja Lina Talžūnaitė paklausė brolių Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių. Atsakymo laukti ilgai neteko, broliai kone choru ištarė Italijos pavadinimą. Ne vienerius metu šioje šalyje gyvenę ir krepšinį žaidę dvyniai pasidalino mėgstamiausiais itališkos virtuvės patiekalais.


„Joje visas maistas yra labai skanus. Kai gyvenome Italijoje, man labiausiai patiko pasta, pica ir rizotas“, – sakė Darjušas.

„Carne – čia itališkai mėsa. Tokius steikučius skanius darydavo...“, – rankomis rodydamas jų dydį savo atsiminimais iš laikotarpio pietų Europos šalyje dalinosi ir Kšištofas.

Paklausti, ką galvoja apie „Wolves Twinsbet“ papildžiusius žaidėjus, broliai buvo labai pozityvūs. Pasak jų, matosi, kad naujokai gali būti komandos lyderiais ir nešti šią naštą. Tai jie įrodinėjo kiekvienose draugiškose rungtynėse, tą buvo galima pamatyti ir sezono starte.

Dar vienas klubo ambasadorius Sergejus Maslobojevas taip pat neliko nusivylęs atliktomis permainomis komandoje.

„Iš tikrųjų, reikia dar įsijausti. Stebiu gyvai tik antras rungtynes, dar sunku kažką sakyti, bet tai, ką matau, man patinka“, – tvirtino nuolat arenoje „Vilkus“ palaikantis kovotojas.

Tarp rungtynių žiūrovų buvo galima sutikti ir dainininkę, grupės „Šeškės“ narę Ingridą Martinkėnaitę. Atlikėja nėra dažna rungtynių stebėtoja ir dažniau jai tenka ne palaikyti komandas, o linksminti į sporto renginius susirinkusius žiūrovus.

„Krepšinio rungtynėse esu antrą  kartą. Kai buvau pirmąjį, labai patiko, todėl grįžau. Patinka, nes daug vyrų, visi sportiški. Kam nepatiktų? – juokėsi moteris. – Teko ne kartą dainuoti aikštelėje. Ir šiemet dainavome Studentų lygos finale. Na, ne tas koncertas, koks turėtų būti, bet vis tiek malonu.“


BcWolves.com

Video rekomendacijos: