D. Bičkauskis: apie pergalę savaitgalį ir šio vakaro svečius Europos taurėje

D. Bičkauskis: apie pergalę savaitgalį ir šio vakaro svečius Europos taurėje

LKL nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai jau šiandien (antradienį) stoja į kovą antrosiose Europos taurės namų rungtynėse – į Aukštaitiją atvyksta Salonikų „Aris” iš Graikijos.



Nors Europos taurėje panevėžiečiai pralaimėjo abejas rungtynes, tačiau Betsafe-LKL pirmenybėse, po šeštadienio pergalės prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet” (85:78), toliau žygiuoja be pralaimėjimų ir yra antroje turnyro lentelės vietoje.

„Nuotaikos tikrai geros, nors ir rungtynės nebuvo labai gražios, – komandos emociją po savaitgalio laimėtų rungtynių komentavo Dovis Bičkauskis. – Pradžia buvo nelengva, bet trečiam, ketvirtam kėliny parodėm charakterį, grįžom į rungtynes ir džiaugėmės pergale.”

Šio vakaro varžovas, legendinis „Aris” – šlovingą istoriją menantis vienas ikoniškiausių Graikijos klubų. Tiesa, Salonikų ekipa sezoną pradėjo ne itin sėkmingai: patirtos dvi nesėkmės Europos taurėje bei pralaimėjimas vietinėse pirmenybėse.


„Varžovas tikrai rimtas, nenuspėjamas. Šiemet jie dar nepatyrė pergalės skonio, tikrai bus alkani, atvažiuos rimtai nusiteikę, – apie varžovus kalbėjo Bičkauskis. – Jie turi gerų žaidėjų, keletą Graikijos rinktinės žaidėjų. Tikrai laukia rimta kova. Mūsų pagrindinis akcentas bus atkovoti kamuoliai, ypač kai netekom poros aukštaūgių. Taip pat svarbu gynyboje daryti kuo mažiau klaidų ir pasitaikius progai bėgti į greitą puolimą.”

KKlietkabelis.lt

Video rekomendacijos: