G. Žibėnas įgarsino pokalbį su LKF prezidentu

G. Žibėnas įgarsino pokalbį su LKF prezidentu

Trečiadienį Vilniaus „Ryto“ komanda žais antrąsias FIBA Čempionų lygos rungtynes ir namuose priims Vroclavo „Šlask“ krepšininkus.



Prieš šias rungtynes „Ryto“ ekipos vyr. treneris Giedrius Žibėnas atskleidė ir pokalbio detales su LKF prezidentu Mindaugu Balčiūnu.

„Atvyksta į gynėjus orientuota komanda. Čia išsiskiria Isaiah Whiteheadas ir Jeremy Senglinas. Taip pat jie turi labai išreikštą aukštaūgių liniją, kurios priešakyje yra Reggie Lynchas. Turėsime būti labai protingi žaidžiant prieš aukštaūgius ir agresyvūs ginantis prieš jų gynėjus.

Negalime žiūrėti nė į vieną komandą, kas čia autsaideriai, kas ne. Nesvarbu, kas atvyksta žaisti – reikės prieš visus rungtyniauti visa jėga. Tas pats pasakytina apie mūsų fanus. Nesvarbu, prieš ką žaidžiame, kaip skamba ta komanda. Šios rungtynės mums yra tris kartus svarbesnės nei paskutinės su „Žalgiriu“, vykusios pilnoje arenoje.


Balčiūnas nepaskambino, skambinausi aš pats. Pasakiau, kad grąžinai skolą Rimui Kurtinaičiui, tad bus laiko ir man grąžinti. Pasijuokėme, buvo draugiškas pokalbis.

Jei pasiūlys Kurtinaitis į asistentus, mąstyčiau, bet šiuo metu prioritetas yra „Rytas“, - teigė G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: