FIBA tarė žodį: teisėjų klaida lėmė „Ryto“ nesėkmę prieš „Unicaja“

FIBA tarė žodį: teisėjų klaida lėmė „Ryto“ nesėkmę prieš „Unicaja“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ baigė pasirodymą Čempionų lygoje, o paskutinėse „Top 16“ etapo rungtynėse pralaimėjimą patyrė prieš Malagos „Unicaja“ - 82:83.



Tiesa, FIBA pripažino, kad Lietuvos čempionai pralaimėjo dėl teisėjo klaidos.

Mačo pabaigoje „Rytas“ galėjo iškovoti pergalę, nes turėjo kamuolį paskutinėmis sekundėmis, tačiau Ignas Sargiūnas suklydo, o kamuolį perėmęs Tysonas Carteris pasileido į greitą ataką.

Kitoje aikštės pusėje Tysonas Perezas išprovokavo I. Sargiūno pražangą bei stojo mesti baudų.


Giedrius Žibėnas prašė peržiūros, tačiau jos teisėjai atlikti negalėjo.

FIBA pripažino, kad T. Perezas prasižengė puolime, todėl arbitrai neteisingai įvertino situaciją.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: