S. Markovičius apie A. Džordževičiaus atleidimą: kai sprendimus priima krepšinio neišmanantys žmonės

FIBA nuotr.

Kaip jau skelbėme, Europos taurėje be pralaimėjimų žengiančiame ir pirmajame vietą kitame etape užsitikrinusiame Bolonijos "Virtus" klube – netikėtas sukrėtimas.



Ambicingai nusiteikęs ir Marco Belinelli iš NBA į Italiją praėjusį mėnesį sugrąžinusi komanda atsisveikino su pusantrų metų jai vadovavusiu 53-ejų treneriu iš Serbijos Aleksandru Džordževičiumi.

"Kai sprendimus priima krepšinio neišmanantys žmonės", - "Instagram" parašė stratego į Italiją prisiviliotas jo tautietis Stefanas Markovičius.

32-ejų 198 cm ūgio įžaidėjas Europos taurės varžybose vidutiniškai per 23 minutes įmeta 3,7 taško, atkovoja 3,8 bei perima 1,5 kamuolio, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 12 naudingumo balų.


Tačiau Italijos žiniasklaida praneša, kad atleistas gali būti ne tik šis patyręs atakų organizatorius, bet ir kitas serbas - ryškiausia komandos bei viso turnyro žvaigždė Milošas Teodošičius.

Nuo suolo kylančio 33-ejų 195 cm ūgio gynėjo rodikliai įspūdingi - po 17 pelnytų taškų (65,5 proc. dvit., 40,5 proc. trit.), po 2 atkovotus kamuolius, 6,7 rezultatyvaus perdavimo, 4,2 išprovokuotos pražangos ir po 21 efektyvumo balą per 24 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: