G. Rutkauskas apie išvytą vieną „Lokomotiv“ lyderių: mums nereikia nedisciplinuotų žaidėjų

G. Rutkauskas apie išvytą vieną „Lokomotiv“ lyderių: mums nereikia nedisciplinuotų žaidėjų

VTB nuotr.

Manto Kalniečio ir Mindaugo Kuzminsko atstovaujamas Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" klubas oficialiai paskelbė apie kontrakto su vienu lyderių Jordanu Crawfordu nutraukimą.



Praėjusią vasarą prie Rusijos komandos prisijungęs ilgametės NBA patirties turintis amerikietis buvo atleistas dėl klubo vidaus reglamento daugkartinių pažeidimų.

Situaciją pakomentavo "Lokomotiv-Kuban" viceprezidentas Ginas Rutkauskas.

"Komandoje yra ne tik teisės, pavyzdžiui, savalaikis atlyginimo gavimas, tačiau ir įsipareigojimai. Jei žaidėjas ne kartą pažeidžia klubo reglamentą, savavališkai  palieka komandą prieš pasirengimą svarbiausiems sezono mačams, tokiu atveju mums, deja, lieka tik viena – išsiskirti su juo.


Ekipoje turi likti tie, kurie įkrauti kovai, nusitaikę į rezultatą – tik disciplinuoti žaidėjai, tikri profesionalai, tie, kuriems asmeninės priežastys nėra aukščiau komandos tikslų", – pareiškė lietuvis specialistas.

Šiame Europos taurės sezone J.Crawfordas vidutiniškai per 25 minutes įmesdavo 16,6 taško (52,5 proc. dvit., 36,9 proc. trit.), sugriebdavo 1,9 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 14,3 naudingumo balo.

Įspūdinga 32-ejų 193 cm ūgio gynėjo statistika ir VTB Vieningoje lygoje – 18,4 pelnyto taško (56 proc. dvit., 33,7 proc. trit.), 2,3 atkovoto kamuolio, 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir 14,4 efektyvumo balo per 28 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: