G. Žibėnas „Po pralaimėjimo geriausias vaistas yra pergalė“ (VIDEO)

G. Žibėnas „Po pralaimėjimo geriausias vaistas yra pergalė“ (VIDEO)

Trečiadienį Vilniaus „Rytas“ žais antrąsias FIBA Čempionų lygos „TOP-16“ etapo rungtynes. Giedriaus Žibėno auklėtiniai Vilniuje susikaus su Sombathėjaus „Falco“ krepšininkais.



Vilniečiai pirmajame ture 71:76 nusileido Strasbūro SIG, o vengrų klubas 73:79 pralaimėjo Tenerifės „Lenovo“ ekipai.

„Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas išskyrė pagrindinius akcentus prieš artėjančias rungtynes.

„Atvyksta labai gerai treniruojama komanda, ilgą laiką žaidžianti kartu. Propaguoja energingą, greitą bei fizišką krepšinį. Matėme varžovų rungtynes ne tik FIBA Čempionų, bet ir Vengrijos lygoje. Tai yra labai aukšto lygio fiziškumas. Tokia ta komanda. Mūsų didelis uždavinys bus kontroliuoti atkovotus kamuolius, nes jie dėl jų kovoja labai agresyviai, turinti labai aukštą sudėtį, su tokia šį sezoną dar nesusidūrėme ir tą reikės atlaikyti visiems kartu.


Dėl Jarviso, tai nuotaika yra pozityvi. Nieko nenoriu prižadėti, bet rytoj gali būti taip, kad Jarvisas žengs į aikštelę. Tuo metu Ndouras pradeda po šios dvikovos sportuoti su komanda ir savaitgalį ant parketo yra tikimybė jį išvysti.

Kalbant apie pralaimėjimų seriją, tai žaidėjai yra profesionalai ir jie supranta ir žino, kaip reikia atsitiesti. Vienose rungtynėse nepavyko, stengsimės kitose“, - teigė G. Žibėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: