Ž. Obradovičius: „Atsiprašau žaidėjų ir sirgalių“

Ž. Obradovičius: „Atsiprašau žaidėjų ir sirgalių“

Fiasko savo žiūrovų akivaizdoje patyrė Belgrado „Partizan“ komanda. Ji 95:103 (20:20, 18:17, 22:27, 24:20, 11:19) per pratęsimą krito prieš Bursos „Frutti Extra“. Ši žengė į ketvirtfinalį, o Željko Obradovičiaus auklėtiniai baigė žygį titulo link.



Pratęsimo metu „Frutti Extra“ pademonstravo neįtikėtiną puolimą ir per 5 minutes pelnė 19 taškų ir šventė netikėtą pergalę.

Turkijos klubas ketvirtfinalyje susikaus su Liublianos „Cedevita Olimpija“.

Po šio mačo savo komentarą pateikė „Partizan“ vyr. treneris Željko Obradovičius. Jis atsiprašė tiek žaidėjų, tiek sirgalių už sensacingą nesėkmę ir fiasko Europos taurėje.

„Noriu pasveikinti varžovus ir palinkėti jiems visko, ko geriausia. Vienerios rungtynės, tokios taisyklės. Atsiprašau žaidėjų ir sirgalių. Aš prisiimu atsakomybę dėl nesėkmės ir dėl visko, kas įvyko aikštėje. Nenoriu eiti į detales. Metus praleidome tuščiai. Atėjau čia turėdamas didžiausias ambicijas.



Galiu atvirai pasakyti, kad visada ginsiu savo žaidėjus, visada taip dariau. Turiu puikų trenerių štabą, kuris dirba fenomenaliai. Bet šį vakarą to neužteko. Noriu padėkoti sirgaliams“, - teigė Ž. Obradovičius.



Po aštuntfinalio etapo aštuonios komandos baigė savo pasirodymus. Jau kitą savaitę prasidės ketvirtfinalio kovos.

Jose „Ratiopharm“ išvykoje susitiks su „Virtus“, Paryžiaus „Metropolitans 92“ svečiuose žais su „Valencia“, Las Palmo „Gran Canaria“ savo arenoje susitiks su kita Ispanijos ekipa Andoros „MoraBanc“, Liublianos „Cedevita Olimpija“ namie kausis su sensaciją pateikusia Bursos „Frutti Extra“ ekipa.

Alfa.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: