M. Schilleris – kandidatas tapti Europos taurės komandos treneriu

M. Schilleris – kandidatas tapti Europos taurės komandos treneriu

Zalgiris.lt nuotr.

Iš Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Martinas Schilleris vis dar yra Kaune ir laukia Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Arbitražo teismo sprendimo.



Tuo metu Vokietijos spauda informuoja, kad M. Schilleris kitą sezoną gali dirbti Hamburge, kur vietos „Towers“ klubas vasarą ieškos naujo stratego.

Pukiai šį sezoną rungtyniaujantis „Towers“ vasarą atsisveikins su Pedro Callesu, kuris tikisi sulaukti solidesnio pasiūlymo.

Tiesa, M. Schilleris nėra vienintelis kandidatas. Hamburgo ekipa taip pat veda derybas su Odedu Kattashu bei Raouliu Korneriu.


Primename, kad šią vasarą M. Schilleris buvo sulaukęs Oldenburgo „EWE Baskets“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“ dėmesio, tačiau austras šiuos pasiūlymus atmetė.

M. Schilleris šį sezoną „Žalgirio“ ekipoje turi uždirbti apie 200 tūkst. JAV dolerių.

M. Schilleris įsitkinęs, kad laimės teismą prieš „Žalgirį“.

„Kauno klubas pasielgė itin neprofesionaliai. Tai buvo antausis ir jis nebuvo malonus, bet turėjau su tuo susitaikyti. Deja, bet viskas persikėlė į teismą, kuriame tikiuosi tik teigiamo teismo sprendimo. Teisybė turi laimėti.

Vis dar esu Lietuvoje, kur mano dukrytės lanko mokyklą. Vasarą grįšiu į tėvynę bei keliausiu į JAV. Vėliau tikiuosi rasti naują komandą“, - kalbėjo M. Schilleris.

Aplamai, M. Schillerio treniruojama „Žalgirio“ ekipa Eurolygoje iškovojo 17 pergalių bei patyrė 19 pralaimėjimų, o LKL čempionate jo vadovaujami žalgiriečiai šventė 45 pergales ir 3 kartus nusileido varžovams.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: