G. Žibėnas prieš išvyką į Izraelį: „Turime persigrupuoti“ (VIDEO)

G. Žibėnas prieš išvyką į Izraelį: „Turime persigrupuoti“ (VIDEO)

Vilniaus „Ryto“ ekipa jau rytoj FIBA Čempionų lygos išvykos rungtynėse sieks reabilituotis prieš Izraelio Herclijos „Bnei“ krepšininkus, rašo INFOKrepsinis.lt.



Vilniečių rungtynės – antradienį 19.30 val.

Prieš rungtynes vilniečių strategas Giedrius Žibėnas išskyrė priešininkų individualų meistriškumą:

„Kol kas labai nestabili ekipa, pralaimėjo prieš „Peristeri“, paskui laimėjo prieš gerą komandą Jeruzalės „Hapoel“. Žaidimas pagrįstas individualiu meistriškumu. Turėsime būti labai susikaupę, susitelkę į žaidėjų žaidėjų stipriąsias rankas bei jų savybes“, – komentavo treneris.


Vyr. treneris išskyrė pagrindinius Herclijos „Bnei“ lyderius:

„Maurice’as Kempas yra vienas iš lyderių, bet tikrai ne vienintelis. Jis yra žaidėjas, kuris susirinks bent 16-20 taškų vien iš įkirtimų ir antrų šansų. Yra labai atletiškas, žino, kur ir kada reikia būti. Privalėsime ties juo būti labai susikoncentravę gynyboje.

Kitas jų lyderis yra Chrisas Babbas. 2-3 pozicijos žaidėjas, kuris yra jų pagrindinis metikas, labai gerai žaidžia iš užtvarų be kamuolio, turime skirti jam labai didelį akcentą. Taip pat, Jų įžaidėjas Quintonas Hookeris, abu įžaidėjai turi išreikštą žalią šviesą puolime, turėsime gerai dirbti gynyboje.

Puikiai mums žinomas Andy Van Vlietas, kuris jau yra žaidęs Lietuvoje. Tai yra labai kovingas žaidėjas, galintis žaisti per keletą pozicijų“, – priešininkų lyderius išskyrė G. Žibėnas.

Apie padarytas išvadas po dvejų pralaimėjimų Lietuvos krepšinio lygoje ir kas buvo perteikta žaidėjams:

„Papraščiausiai puolime turime žaisti su paprastesnėmis idėjomis, kad žaidėjai jas geriau atliktų. Sumažinome derinių skaičių šioms rungtynėms. Taip pat, gynyboje privalėsime išpildyti savo užduotis paruoštas prieš rungtynes“, – dėstė treneris.

INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: