G. Žibėnas: „Salonikuose bus trigubai sunkiau“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Salonikuose bus trigubai sunkiau“ (VIDEO)

Naujuosius metus Vilniaus „Rytas“ pradėjo galinga pergale ir yra viena koja FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etape. Giedriaus Žibėno auklėtiniai namų tvirtovėje 85:62 (23:16, 23:16, 19:12, 20:18) sutriuškino Salonikų PAOK.



G. Žibėnas pasidžiaugė, kaip jo auklėtiniai priėmė triuškinamą pergalę.

„Tai buvo gera pergalė mums, mes kontroliavome rungtynes gynyboje, atkovotais kamuoliais. Kas svarbiausia, kad gerai kontroliavome emocijas, ko nepavyko padaryti keliose paskutinėse rungtynėse. Turime atsispirti nuo šitų rungtynių ir perkelti tai į kitas.

Labai svarbu, kad tai yra komandinė pergalė. Labai svarbu, kad visi įdėjo indėlį gynyboje. Tikrai nėra lengva stabdyti PAOK lyderius, nes jie gali užsikurti. Pastarosiose keliose rungtynėse jie turėdavo 15 taškų atsilikimą po dviejų kėlinių, bet vis sugrįždavo į rungtynes arba net sugebėdavo laimėti. Puolime iš mūsų niekas nepelnė daugiau nei 14 taškų ir mes vis tiek laimime didele persvara. Smagu pradėti naujus metus taip, norisi tai neštis į kitas rungtynes, nesvarbu koks varžovas, kokia lyga.


Negalime atsipalaiduoti, Salonikuose bus trigubai sunkiau. Ten yra karšti varžovų fanai. Šansai laimėti ten yra 50 prieš 50. Man labai patiko, kad rūbinėje nebuvo jokio atsipalaidavimo, tuo pasireiškia branda, kurios mums kartais trūksta“, - teigė G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: