G. Orelikas: apie trečiadienio namų rungtynes ir prognozuojamą lankomumo rekordą

G. Orelikas: apie trečiadienio namų rungtynes ir prognozuojamą lankomumo rekordą

LKL nuotr.

Jau trečiadienį (spalio 25 d.) Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ Kalnapilio arenoje stos į kovą ketvirtosiose šio sezono Europos Taurės (EuroCup BKT) rungtynėse. Į Aukštaitiją atvyksta Trento „Dolomiti Energia“ klubas iš Italijos.



Panevėžiečiai Europos Taurės turnyre su pergale prieš „Aris“ ir dviem nesėkmėmis „Budučnost“ ir „ratiopharm“ ekipoms rikiuojasi aštuntoje B grupės vietoje.

Trento ekipa laipteliu žemiau, devintoje pozicijoje, bet dar nelaimėjo nė karto. Italijos čempionate Paolo Galbiati auklėtiniai yra laimėję triskart ir patyrę vieną nesėkmę.

„Žiūrėsim video, kažkiek jau patys žiūrėjom, kelis žaidėjus žinau, su keliais teko žaist, – prieš treniruotę rungtynių išvakarėse apie varžovus kalbėjo Orelikas, – Jie dar nė karto nelaimėjo Europos Taurėje, bet tai bus jų dar didesnė motyvacija tą pergalę pasiekti, o mūsų motyvacija tai, kad žaidžiam namuose, prie savų žiūrovų, turim viską atiduot ir imt šitą pergalę“


Pastarajame „7bet-Lietkabelio“ namų mače Kalnapilio arenoje su Vilniaus „Wolves“ apsilankė 2537 žiūrovai, o rytojaus rungtynėse šis skaičius, numanoma, bus pagerintas.

„Manau visa komanda žino, kad kai čia būna pilna salė, tai ir pas mus ta emocija būna daug didesnė, – fanų svarbą išskyrė sezono pradžioje vidutiniškai po 19 naudingumo balų renkantis Orelikas, – Jie mūsų šeštas žaidėjas, kuo jų visad daugiau, tuo mums geriau.“

Tiesa, Panevėžio ekipa pastaruoju metu patyrė dvi nesėkmes išvykose: sekmadienį po sunkaus trečio kėlinio 73:94 nusileido „Rytui“, o antradienį 74:99 pralaimėjo Ulme.

„Sirgalių faktorius, aišku, prisideda, – apie skirtingus rezultatus namų ir išvykose rungtynėse svarstė Orelikas, – Bet manau ir patys turim pakeist savo tą išvykų žaidimą, nes tikrai žaidžiam prasčiau, nei žaidžiam namuose. Ateity tikrai stengsimės, kad būtų kuo geriau ir išvykose.“

KKLietkabelis.lt

Video rekomendacijos: