K. Kemzūra: „Didžiuojuosi savo auklėtiniais, nes mes kovėmės iki pat pabaigos“

K. Kemzūra: „Didžiuojuosi savo auklėtiniais, nes mes kovėmės iki pat pabaigos“

Pirmąsias klubo istorijoje rungtynes namuose Europos taurėje žaidusi Vilniaus „Wolves“ iškovojo pirmą pergalę šiame turnyre. Kęstučio Kemzūros auklėtiniai namuose 90:88 (22:18, 22:19, 23:28, 23:23) įveikė Stambulo „Bešiktaš“ krepšininkus.



Po mačo „Wolves“ vyr. treneris K. Kemzūra didžiavosi savo auklėtiniais.

„Ką aš galiu pasakyti. Turbūt tinkamiausias žodis būtų „vau“. Sunkios rungtynės, kokių ir tikėjausi. Varžovai sugrįžo antroje rungtynių pusėje su didesne agresija, o mes strigome, jie rado būdus, kaip pelnyti taškus. Išsibaudavo tiek Christianas Mekowulu, tiek Vaidas Kariniauskas. Atrodė, kad viskas atsisuko prieš mus. Bet krepšinis yra toks žaidimas. Mėgstu jį lyginti su gyvenimu, puikus pavyzdys, negalima pasiduoti iki pat pabaigos.

Didžiuojuosi savo auklėtiniais, nes mes kovėmės iki pat pabaigos. Ir dabar visi gali sakyti, ką tik nori, bet mes laimėjome. Labai dėkoju žmonėms, kurie šiandien susirinko. Mums tai gera pamoka, jog kol nėra pabaiga, nereikia pasiduoti. Praėjusiose rungtynėse mums nesisekė, bet šiandien buvo mūsų diena“, - kalbėjo K. Kemzūra.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: