K. Kemzūra po pralaimėjimo: „Turime eiti į priekį“

K. Kemzūra po pralaimėjimo: „Turime eiti į priekį“

Vilniaus „Wolves“ (4/4) antradienį namie rezultatu 87:101 (22:24, 13:31, 27:21, 25:25) pralaimėjo Europos taurės turnyro akistatą Londono „Lions“ (7/2) klubui.



Po mačo „Wolves“ vyr. treneris Kęstutis Kemzūra pasidalijo mintimis.

„Sveikinimai varžovams, kurie šiandien buvo geresni ir nusipelnė pergalės. Pirmoji rungtynių dalis mums buvo labai prasta, padarėme 11 klaidų, nesugebėjome jų sustabdyti puolime. Po klaidų leidome jiems bėgti į greitą puolimą ir susikrauti didelį, 20 taškų pranašumą.

Mes vėliau parodėme reakciją, bandėme vytis varžovus, tačiau to neužteko. Logiška, kad jie sukontroliavo rungtynes ir laimėjo. Vienintelis dalykas – mačo pabaigoje parodėme savo reakciją. Turime eiti į priekį.


Jūs įsivaizduokite mūsų tvarkaraštį. Yra sunku žaisti maksimumu ir visada būti viršūnėje. Šiandien trūko tos energijos ir susikaupimo. Kai varžovai dar pabėga, tų pastangų reikia dvigubai daugiau ir jų surasti yra sunku. Savaitgalis buvo nelengvas, bet visa tai tęsiasi. Jis mums labai svarbus. Tai dar sutrumpėjo ta sudėtis. Taip, kad kalbos nėra“, - pasakojo K. Kemzūrta.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: