K. Kemzūra: „Bandėme kautis, bet to nepakako“

K. Kemzūra: „Bandėme kautis, bet to nepakako“

Paryžiaus „Paris Basketball“, vienos iš Europos taurės („BKT EuroCup“) favoričių, iššūkis Vilniaus „Wolves“ komandai buvo per didelis ir antroje šių klubų akistatoje šį sezoną. Savo žiūrovų akivaizdoje Lietuvos sostinės komanda buvo priversta pripažinti svečių pranašumą – 79:110 (13:24, 22:34, 23:23, 21:29).



Po mačo „Wolves“ vyr. treneris Kęstutis Kemzūra buvo itin emocingas.

„Nėra daug ką sakyti. Praktiškai nuo rungtynių pradžios Paryžiaus komanda turėjo persvarą. Dėl mūsų skubėjimo, blogų sprendimų puolime, blogos gynybos greitajame puolime. Mes darėme klaidas ir negalėjome jų sustabdyti. Bandėme kautis, bet to nepakako. Tai yra didelis nusivylimas. Sveikinimai varžovams, bet šiandien negalėjome jų sulaikyti.

Jūs buvote rungtynėse? Kodėl jūs visada klausiate manęs, o kas buvo? Taigi jūs matėte. Ar aš vienas buvau tose rungtynėse?


Jūs – ekspertai. Kas buvo? Taip ir buvo kaip aš sakiau prieš tai. Mes kažkur perskubėjome, buvo penkios klaidos pirmajame kėlinyje. Tiesiog nesustabdėme, paėmė ir nubėgo. Jie metė tik 13 baudų. Dėl to mūsų šiandien nebuvo iš tikrųjų“, - teigė K. Kemzūra.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: