„Juventus“ pratęsė pergalingą žygį ENBL

„Juventus“ pratęsė pergalingą žygį ENBL

LKL nuotr.

Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ krepšininkai pratęsė pergalingą žygį Šiaurės Europos krepšinio lygoje. Uteniškiai namuose palaužė Tartu „Ulikool Maks and Moorits“ komandą iš Estijos – 88:63 (17:14, 29:17, 20:16, 22:16).



Pirmajame rungtynių kėlinyje komandos sunkiai bėgėjosi, o po ne rezultatyvaus pirmojo ketvirčio uteniškiai pirmavo trijų taškų skirtumu – 17:14.

Antrajame rungtynių kėlinyje aukštesnę pavarą įjungę uteniškiai demonstravo sėkmingesnį puolimą ir prieš antrąją rungtynių dalį savo pranašumą padidino iki dviženklės – 46:31.

Savo sąlygas varžovams uteniškiai diktavo ir po ilgosios pertraukos. Abejose aikštės pusėse sėkmingesnį žaidimą demonstravę O.Kostičiaus auklėtiniai prieš lemiamą susitikimo kėlinį savo pranašumą padidino iki 19 taškų – 66:47.


Ketvirtajame ketvirtyje uteniškiai pabaigė ankščiau pradėtą darbą ir į savo sąskaitą įsirašė šeštąją pergalę Šiaurės Europos krepšinio lygoje iš tiek pat galimų – 88:63.

Rezultatyviausiai nugalėtojų ekipoje žaidė Marius Valinskas ir Jonas Zakas, kurie pelnė po 11 taškų.

Sausio 26-ąją uteniškiai pabaigs kovas Šiaurės Europos krepšinio lygos grupių etape. Kovoje dėl pirmosios vietos grupėje uteniškiai priims „Bakken Bears“ ekipą iš Danijos.

UtenosJuventus.lt

Video rekomendacijos: