„Žalgirio“ fanai K. Evansui linki stiprybės: „Jo likimas yra likti Kaune“

„Žalgirio“ fanai K. Evansui linki stiprybės: „Jo likimas yra likti Kaune“

LKL ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Keenanas Evansas ilgą laiką turės praleisti be krepšinio. Žalgiriečiui pirmadienį „Gijos Klinikose“ buvo atlikta kelio operacija.



Po operacijos praėjus pasyvios reabilitacijos laikui, K.Evanso laukia nauja apžiūra, po kurios bus nustatyta tolimesnė reabilitacijos eiga, tačiau jau dabar aišku, kad ji truks ne mažiau 6–8 mėnesių.

Po šios žinios, „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nebesvarbios jokios taurės, LKL finalai... Evansui - sveikatos, tvirtybės ir vilties“, - rašė Laura.

„Amžinai pozityvas! Antra tokia sudėtinga trauma bei operacija per pastaruosius du sezonus, o K.Evanso vis tiek su šypsena veide! Kantrybės, užsispyrimo ir kuo stipresnio sugrįžimo ant parketo!“, - komentavo Sporto KoMentatorius.

„Liūdesys dėl šio kovotojo, tikiuos komanda sureaguos tinkamai ir apgins čempionų titulą“, - rėžė Lukas.

„Labai gaila dėl Evans traumos, labai. Keletas minčių dėl ko nutiko traumos: galimos fizinio pasirengimo trenerio klaidos dirbant su žaidėjais. Turiu omenyje traumų prevenciją. O antra vertus labai ilgas sezonas. Todėl manau, kad Žalgirio vadyba turi kalbėti su LKL, kad leistų Žalgiriui žaisti LKL tik du ratus“, - savo mintis išdėstė Adomas.

„Dievas sunkiausias kovas duoda patiems stipriausiems kariams, laikykis Keenanai“, - mintimis dalinosi Aurimas.

„Tai tik geriausiu atveju prieš naujus metus sugrįš? Bet realiausia tik kad 2025 išvysim, o kol dar įsivažiuos į formą, tai playoffai bus jau nuvažiavę“, - rašė Paulius.

„Žalgirio fanai norėjo, kad liktų dar sezonui, panašu, kad jų maldos buvo išgirstos. Tik gaila, kad tokiomis aplinkybėmis“, - komentavo Mantas.


„Jo likimas yra likti Kaune ir nuo likimo, kaip sakoma, niekur nepabėgsi. Stiprybes tau“, - rėžė Donatas.

„Sveikatos, kantrybės ir stiprybės Keenanai!“, - savo mintis išdėstė Milda.

„O kodėl dažnos traumos tokiam profesionaliam žaidėjui?! Gal kažką reikia daryti prieš rungtynes?“, - mintimis dalinosi Neringa.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: