„Green White Boys“: „Tik nereikia mūsų gąsdinti“

„Green White Boys“: „Tik nereikia mūsų gąsdinti“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalas nesibaigia – Kauno „Žalgiris“ dar bent vienam mačui pratęsė kovą dėl trofėjaus.



Andrea Trinchieri auklėtiniai namų arenoje 91:81 (25:15, 22:21, 19:20, 25:25) nugalėjo Vilniaus „Rytą“ ir sušvelnino serijos rezultatą.

Finalo serijoje iki trijų pergalių Kauno klubas du pirmuosius mačus pralaimėjo po pratęsimų, tad šia pergale prisivijo varžovus – 1:2.

Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.


Kviečiame paskaityti:

„Sugrąžinkime seriją atgal į Kauną!

Vakar dėjome pirmą, tačiau labai svarbų žingsnį šioje serijoje. Prispaustas prie bedugnės krašto klubas parodė charakterį ir pasiekė pergalę!

Šiame mače savąjį sektorių vėl užpildėme sklidinai. Viso mačo metu bandėme, kuo labiau į palaikymą įtraukti visą areną ir svarbiausiais rungtynių momentais garso lygis buvo tiesiog fantastiškas.

Tai, kad arena per tokį trumpą laiką sugeba pratintis prie pirmųjų dainų yra didelis pasiekimas. Išjudinti keliolika tūkstančių sirgalių tokioje erdvėje tikrai nėra lengva užduotis, bet žingsnis po žingsnio palaikymą keliame į kitą lygį.

Atsipalaiduoti negalime nei mes nei komanda. Marcusas Fosteris demonstratyviai mačo pabaigoje rodė gestą 3:1, o varžovų sirgaliai, treneriai kalba apie mūsų Vilniuje laukiantį pragarą.

Tik nereikia mūsų gąsdinti. Apie parako kvapą jau esame girdėję, tad tikime, jog ir šįkart nuaidėjus finalinei sirenai skambės būtent žaliai-baltų dainos, o pragarą jūs išvysite penktadienį Kaune.


Nieko nelauk ir tiek dėl kelionės į Vilnių, tiek dėl bilietų jau dabar susisiek su mumis facebook ir instagram DM žinutėmis.

Situacija šiek tiek pasikeitė: jeigu anksčiau turėjome specialų kodą bilietams mūsų sektoriuose, kurį perduodavome savarankiškai vykstantiems ir jie bilietus pirkdavosi patys, dabar visus bilietus mums skirtuose sektoriuose nusipirkome patys.

To priežastis gana aiški. Ryto sirgalių grupėse masiškai pradėti raginimai sužinoti mūsų kodą bei pirkti bilietus mūsų tribūnose. Taip paliekant kuo mažiau bilietų mums. Tai kas čia bijo konkurencijos?


Atsakymas į tai gali būti vienas – perpildytos sklidinai žaliai-baltų sirgalių tribūnos. Būkite ramūs, mus išgirs ir mūsų komanda ir visa (kažkaip ten vėl kitaip besivadinanti) arena.

Jūsų rašančių labai daug ir be abejo, kad situaciją apsunkino jau minėtas varžovų sirgalių poelgis, tačiau pasistengsime visiems atsakyti kuo greičiau.

Mes atvažiuojam!“, – rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: