Rinktinės sirgaliai: „Neramu dėl olimpinės atrankos...“

Rinktinės sirgaliai: „Neramu dėl olimpinės atrankos...“

LTU.Basketball nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pralaimėjimu užbaigė trumpą kontrolinių rungtynių ciklą su Slovėnija.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Liublianoje 68:70 (15:15, 15:17, 17:10, 21:28) krito prieš slovėnus, ir vėl žaidusius be Luka Dončičiaus.

Tai buvo paskutinioji mūsiškių repeticija prieš olimpinę atranką Puerto Rike. San Chuano mieste turnyras dėl vienintelio kelialapio į Paryžių prasidės liepos 2 dieną.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Treneris tragedija, bet rinktinėj nėra nė vieno lyderio. Visi roliniai žaidėjai. Arba kažkas užsiaugins kiaušus, arba bus eilinis fiasko, kol užaugs lyderis“, - rašė Laurynas.

„Kažkoks chaosas mūsų komandoje, atrodo tik vakar susirinko. Tokio prasto lygio rungtynių senai nebuvo. Ar spėsime iki atrankos suderinti veiksmus puolime? Labai norisi...“, - piktinosi Vytas.

„Artėja fiasko? Žiauru buvo žiūrėti...“, - komentavo Kasparas.

„Prepeličius prametė visus 7 tritaškius ir vis tiek laimėjo. Be žodžių“, - rėžė Benas.

„Jei taip žais ir Puerto Rike, tai į Paryžių galės skrist tik kaip žiūrovai“, - mintimis dalinosi Evaldas.

„Ko jūs čia perdžiat į kelnias visi, matosi, kad susižaidimo visiškai nėra, rinktinė kartu savaitę, norit kažkokių stebūklų“, - rašė Mantas.

„Nepadėjo ir taktiko stratego burokėlio mosavimai rankomis ir 5 minutinės pertraukėlės. Visas žaidimas - gimdymas“, - piktinosi Mantas.


„Apgailėtinas mūsiškių žaidimas. Tokią Slovėniją be Dončičiaus turėtumėm daužyti 30 taškų o dabar gaunam į kailį“, - komentavo Zinartas.

„Neramu dėl olimpinės atrankos... Žaidimas be minties“, - rėžė Haumeris.

„Rezervinė rinktinė būtų daug geriau sužaidusi. Reik juos vežti, bent gėdos nepridarys, kaip šitie...“, - mintimis dalinosi Gabrielius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: