„Green White Boys“: „Vilnius bus nudažytas žaliai-baltomis spalvomis!“

„Green White Boys“: „Vilnius bus nudažytas žaliai-baltomis spalvomis!“

LKL nuotr.

Praėjusį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ (3-0) komanda Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone iškovojo trečią pergalė. Šįkart Andrea Trinchieri auklėtiniai svečiuose 89:76 (27:19, 24:19, 20:23, 18:15) įveikė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (0-2) krepšininkus.



Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Dar vienas galingas savaitgalis, kuris ilgam įsirėš visų GWB atmintyje!


Šeštadienį pradėjome „Žalgirio“ arenoje, kur UTMA varžybose palaikėme savo grupuotės narį! Nors po trijų raundų kovos į viršų kilo varžovo ranka, tačiau labai stipriai Tavimi didžiuojamės! Tik pirmyn!
Kitą dieną jau rinkomės į trečią šio sezono išvyką. Ir toliau išlaikome galingus skaičius, o Kėdainiuose komandą palaikė 130 žaliai-baltų.

Kol kas mūsų naujo sezono skaičiai džiugina maksimaliai ir tai tik didina motyvaciją nesustoti ir judėti tolyn. Tai yra neabejotinai galingiausia sezono pradžia GWB ir „Žalgirio“ palaikymo istorijoje.

Kartu su mumis vyko ir abu naujieji rungtynių vedėjai, su kuriais buvome susitikę dar ir prieš sezono startą. Mūsų supratimu svarbiausia yra bendras ryšys tarp GWB, komandos, arenos, vedėjų. Tik bendras mechanizmas gali sukurti kažką tikrai įspūdingo. Būtent ta linkme ir dirbame.


„Žalgiris“ tai nėra tik 5 žaidėjai aikštėje. Tai yra kiekvienas esantis arenoje, kiekvienas palaikantis komandą ir darantis viską, kad klubas eitų į priekį.

Komanda Kėdainiuose iškovoja dar vieną pergalę, o GWB jau dėliojasi mintis artimiausiems mačams. Ketvirtadienį startuoja naujas Eurolygos sezonas. Pirmą kartą Eurolygos mače būsime naujajame sektoriuje, tad labai norime, kad jau nuo pirmo šio sezono namų mačo palaikymo kartelė būtų užkelta labai aukštai.

Toliau vykdome registraciją ir į Vilnių. Spalio 6 diena – Vilnius bus nudažytas žaliai-baltomis spalvomis!“, – rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: